Nu pot sa-ti spun exat ce se intampla in acest caz, dar pot sa te informez corcect despre o alta situatie asemanatoare.
Dupa binecunoscutul "Google Update Jagger", am facut cateva miscari pentru inbunatatirea pozitiei unui site de-al meu.
Pre Jagger:
Am mai multe domenii pe aceeasi tema si ca sa obtin un trafic mai bun, am ales un domeniu de baza si restul domeniilor din acelasi segment, le-am bagat pe parked.
Prin parked obtii o clona perfecta pentru site-ul de baza, asa incat poti multiplica contentul unui site, ori de cate ori adaugi un alt domeniu.
After Jagger:
Marea problema a mea a fost ca am fost penalizat de Google, poate din aceasta cauza, poate din alta (digitalpoint co-op ad network), principal e ca prin sperietura pe care am tras-o, am scos toate domeniile din parked si am facut un request de Remove URL pentru fostele clone!
Miscare proasta, intrucat in scurt timp mi-am dat seama ca am nevoie de aceste domenii pt. linking. Domeniile in cauza, dupa modificarea robots.txt si dupa adaugarea URL in google, nu dadeau semn cum ca goglebot le-ar baga in seama. Vizita doar index-ul si gata.
Toata treaba a tinut 6 luni!
Cand au fost reindexate PR-ul unuia era de 5, al altuia de 4 si asa mai departe, deci n-a afectat page rank-ul, ba a crescut intre timp.

Răspunde cu citat