Rezultate 1 la 6 din 6

Subiect: Ce se intampla dupa un 301

Vizualizare arbore

eRwin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    5th August 2005
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    460
    Putere Rep
    40

Implicit

Nu pot sa-ti spun exat ce se intampla in acest caz, dar pot sa te informez corcect despre o alta situatie asemanatoare.

Dupa binecunoscutul "Google Update Jagger", am facut cateva miscari pentru inbunatatirea pozitiei unui site de-al meu.

Pre Jagger:
    Am mai multe domenii pe aceeasi tema si ca sa obtin un trafic mai bun, am ales un domeniu de baza si restul domeniilor din acelasi segment, le-am bagat pe parked.

Prin parked obtii o clona perfecta pentru site-ul de baza, asa incat poti multiplica contentul unui site, ori de cate ori adaugi un alt domeniu.

After Jagger:
    Marea problema a mea a fost ca am fost penalizat de Google, poate din aceasta cauza, poate din alta (digitalpoint co-op ad network), principal e ca prin sperietura pe care am tras-o, am scos toate domeniile din parked si am facut un request de Remove URL pentru fostele clone!

Miscare proasta, intrucat in scurt timp mi-am dat seama ca am nevoie de aceste domenii pt. linking. Domeniile in cauza, dupa modificarea robots.txt si dupa adaugarea URL in google, nu dadeau semn cum ca goglebot le-ar baga in seama. Vizita doar index-ul si gata.

Toata treaba a tinut 6 luni!
    Cand au fost reindexate PR-ul unuia era de 5, al altuia de 4 si asa mai departe, deci n-a afectat page rank-ul, ba a crescut intre timp.
    Ultima modificare făcută de eRwin; 28th May 2006 la 10:42.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Ce se intampla?
    De Buta Paul în forumul Adsense
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 20th November 2008, 15:20
  2. ce se mai intampla?
    De inscaun în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 13th April 2008, 14:21
  3. De ce se intampla asta?
    De Hetzenauer în forumul Google
    Răspunsuri: 45