Ce se intampla cu un site care folosea o pagina index "301 Permanently moved" si apoi este folosit ca un site normal.Il taxeaza Google cumva sau efectiv il ia de la 0?
Ce se intampla cu un site care folosea o pagina index "301 Permanently moved" si apoi este folosit ca un site normal.Il taxeaza Google cumva sau efectiv il ia de la 0?
Nu pot sa-ti spun exat ce se intampla in acest caz, dar pot sa te informez corcect despre o alta situatie asemanatoare.
Dupa binecunoscutul "Google Update Jagger", am facut cateva miscari pentru inbunatatirea pozitiei unui site de-al meu.
Pre Jagger:
Am mai multe domenii pe aceeasi tema si ca sa obtin un trafic mai bun, am ales un domeniu de baza si restul domeniilor din acelasi segment, le-am bagat pe parked.
Prin parked obtii o clona perfecta pentru site-ul de baza, asa incat poti multiplica contentul unui site, ori de cate ori adaugi un alt domeniu.
After Jagger:
Marea problema a mea a fost ca am fost penalizat de Google, poate din aceasta cauza, poate din alta (digitalpoint co-op ad network), principal e ca prin sperietura pe care am tras-o, am scos toate domeniile din parked si am facut un request de Remove URL pentru fostele clone!
Miscare proasta, intrucat in scurt timp mi-am dat seama ca am nevoie de aceste domenii pt. linking. Domeniile in cauza, dupa modificarea robots.txt si dupa adaugarea URL in google, nu dadeau semn cum ca goglebot le-ar baga in seama. Vizita doar index-ul si gata.
Toata treaba a tinut 6 luni!
Cand au fost reindexate PR-ul unuia era de 5, al altuia de 4 si asa mai departe, deci n-a afectat page rank-ul, ba a crescut intre timp.
Ultima modificare făcută de eRwin; 28th May 2006 la 11:42.
Toata lumea, tineti minte ca odata scos un domeniu din index, prin acea interfata, ramane scos CEL PUTIN 3 luni. Degeaba incerci sa-l bagi iar in index mai devreme.Postat în original de eRwin
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Google Does Not Honor 301 Permanent Redirects
Sper sa te ajute cu ceva...oricum o sa mai caut.
Revin.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
si cum ar trebui redirectat? 301 nu e permanent? vad ca articolul e din iulie 2005 ce ai dat...
si pana acum tot ce s-a discutat recomanda 301...
sursa301 Redirect
301 redirect is the most efficient and Search Engine Friendly method for webpage redirection. It's not that hard to implement and it should preserve your search engine rankings for that particular page. If you have to change file names or move pages around, it's the safest option. The code "301" is interpreted as "moved permanently".
Ghid de optimizare SEO pentru începători și nu doar!
A tinut cont de 301 doar sa-i ia PR-ul; acum cand l-am transformat in index normal, nu redirectare, a inceput sa-l indexeze google-ul fara sa-i afecteze PR-ul.Probabil la urmatorul update ma arde....
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)