nu am mai intrat pe forum din anumite motive, si acum am revenit la o indemnare a unui amic
ce s-a intamplat cu krumel ? cu forumul asta.. ???
nu am mai intrat pe forum din anumite motive, si acum am revenit la o indemnare a unui amic
ce s-a intamplat cu krumel ? cu forumul asta.. ???
Si despre Krumel gasesti aici unele raspunsuri .
Si eu am observat o anumita cadere a forumului Seopedia...Acum 1-2 saptamani forumul avea aprox. 2200 de membrii,iar acum 2-3 zile 1980 de membrii.Dupa parerea mea ar trebui mai multa implicare din partea moder. si admin.-ului,la fel ca si intregii comunitati Seopedia.Ar trebui sa existe campanii de promovare a forumului,sau modalitati de parteneriat sau afiliere a site-urilor membrilor cu forumul in sine(un fel de link-exchange cu forumul).
E-imbracaminte.ro Magazin Online de Imbracaminte si Articole Vestimentare
Falkun.net Site Prezentare Firma Web Development si Internet Marketing
Eu nu cred ca o sa se realizeze o afiliere a site-urilor membrilor cu forumul in sine(un fel de link-exchange cu forumul) , pentru ca nu cred ca acest lucru este in folosul seopedia !
E-imbracaminte.ro Magazin Online de Imbracaminte si Articole Vestimentare
Falkun.net Site Prezentare Firma Web Development si Internet Marketing
nu neaparat... eu unul nu-mi imaginez ce beneficii i-ar aduce seopediei un link de pe un site cu jocuri online sau ceva de genul
aiurea ce am vazut
ms de raspunsuri
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)