Nuuu..e o nebunie totala,
am inchis totul, am restartat, deconectat.... am dat search pe mai multe cuvinte cheie care ma intereseaza , cu mozila si cu explorer
!) de 3 ani ma chinui sa mut bizoo de pe pozitia 2 si acum a cazut pe 4 ( 1-0 pt mine)
!!)in schimb a aparut la alta cautare importanta un site total airea ( tot gen bizoo) pe prima pozitie! mutandu-mi toate 6 siturile cu o pozitie mai jos.
Cat e gluma e panarama, dar la businesul meu daca azi nu ocup si 1 si 2 pe prima pagina, maine nu mai vand aproape nimic.
Repet , periodic , al acateva luni mai patesc asa ceva dar in 2-3 zile se revine la pozitia oarecum consacrata pe prima pagina..
e bataie de 3 ani intre mine si concurenta dupa cum urmeaza: eu fac situri noi si umplu prima pagina. Concurentul are conturi de gold member si alte nebunii platite pe directoare comerciale, ge bizoo, clubafaceri.ro, cu produse. Si pagina lui are autoritate prin pagina respectivului director. Greu ma bat cu ei! Parca totusi in 3 ani ii mai dau jos putin cate putin...sper si acum.

Răspunde cu citat