Nelămurirea mea, este in legătură cu indexarea subdomeniilor. Am să incerc să vă explic.
Am site-ul Domeniu.com .In primele 2 zile, am creeat un subdomeniu it.domeniu.com, dupa 2 zile am creeat alt subdomeniu, es.domeniu.com, dupa altul si tot asa.Intrebarea mea este, de ce la primul subdomeniu nici in ziua de azi, ( au trecut aproape 3 saptamani ) nu mi-a indexat decat 3 pagini, iar la al doilea mi-a indexat aproximativ 300 de pagini dupa 2-3 zile.Tot așa am continuat, am creeat alt subdomeniu, tot așa ( nici o pagina indexată ), iar de vreo 2-3 zile am terminat alt subdomeniu și deja mi-s indexate toate paginile, iar pentru mine conteaza orice vizite de pe limbile respective. Care poate să fie motivul? Am incercat unele teste, cum ar fi sa schimb link-urile intre ele ( pe Domeniu.com, in meniu, in partea dreapta, am listate toate subdomeniile.Ce am făcut? Pai it.domeniu.com ( nu e indexat ) am pus in loc la es.domeniu.com ( care s-a indexat frumos si rapid ).Sună a ceva prostesc, dar am incercat și totuși nimic ) .E posibil ca indexarea paginilor să nu avanseze datorită concurenței pe limbile respective? Am observat că pe limbile cu concurență mică mi s-au indexat mai bine decât restul. Nu mai are rost să zic că pe ro.domeniu.com mi-a indexat o altă pagină, nu index-ul.
Dacă are cineva idee și îmi poate zice cum să rezolv problema il rog să posteze.Merci!