Rezultate 1 la 5 din 5

Subiect: Fenomen indexare subdomenii

Buta Paul este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    7th February 2008
    Locaţie
    Cluj Napoca
    Vârstă
    34
    Posturi
    371
    Putere Rep
    32

Implicit Fenomen indexare subdomenii

Nelămurirea mea, este in legătură cu indexarea subdomeniilor. Am să incerc să vă explic.
    Am site-ul Domeniu.com .In primele 2 zile, am creeat un subdomeniu it.domeniu.com, dupa 2 zile am creeat alt subdomeniu, es.domeniu.com, dupa altul si tot asa.Intrebarea mea este, de ce la primul subdomeniu nici in ziua de azi, ( au trecut aproape 3 saptamani ) nu mi-a indexat decat 3 pagini, iar la al doilea mi-a indexat aproximativ 300 de pagini dupa 2-3 zile.Tot așa am continuat, am creeat alt subdomeniu, tot așa ( nici o pagina indexată ), iar de vreo 2-3 zile am terminat alt subdomeniu și deja mi-s indexate toate paginile, iar pentru mine conteaza orice vizite de pe limbile respective. Care poate să fie motivul? Am incercat unele teste, cum ar fi sa schimb link-urile intre ele ( pe Domeniu.com, in meniu, in partea dreapta, am listate toate subdomeniile.Ce am făcut? Pai it.domeniu.com ( nu e indexat ) am pus in loc la es.domeniu.com ( care s-a indexat frumos si rapid ).Sună a ceva prostesc, dar am incercat și totuși nimic ) .E posibil ca indexarea paginilor să nu avanseze datorită concurenței pe limbile respective? Am observat că pe limbile cu concurență mică mi s-au indexat mai bine decât restul. Nu mai are rost să zic că pe ro.domeniu.com mi-a indexat o altă pagină, nu index-ul.
    Dacă are cineva idee și îmi poate zice cum să rezolv problema il rog să posteze.Merci!

Rofael este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    25th October 2010
    Posturi
    16
    Putere Rep
    0

Implicit

Cel mai usor mod prin care motoarele de cautare sa iti gaseasca si sa iti indexe toate paginile site-ului, este crearea unui sitemap.html Ar fi bun un sitemap pentru fiecare subdomeniu iar pe domeniu.com un sitemap catre toate subdomeniile. Daca ai facut deja acest lucru, verifica sa nu ai cumva broken links pe site/sitemap.

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    52
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    63

Implicit

Contentul e unic unic pe fiecare subdomeniu?
    Sitemap e ok, dar nu si obligatoriu. Ar trebui sa indexeze si fara.
    Cam cate zile/saptamani ai asteptat propagarea modificarilor?
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Buta Paul este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    7th February 2008
    Locaţie
    Cluj Napoca
    Vârstă
    34
    Posturi
    371
    Putere Rep
    32

Implicit

Sitemap am să fac in seara aceasta pentru fiecare subdomeniu. Păi it.domeniu.com il am de aproape 3 săptămâni și am doar 3 pagini indexate.Am verificat și ultima data când mi-a intrat botul G pe site a fost in 13.10.2010. Deci e de ceva vreme.Continutul este tradus in limbile respective, din continutul de pe domeniu.com!
    Incă ceva, dacă tot am deschis subiectul:
    domeniu.com are o vechime de 1 an si ceva, totul mergea perfect iar intr-o zi m-am hotărât să-mi modific design-ul și am schimbat complet totul dar am rămas la aceleași texte indexabile, nu am modificat absolut nimic la title,description,keywords sau alte link-uri din site, iar acum cam tot de 3 săptămâni index-ul de la domeniu.com nu-l mai găsesc decât la cautarea exacta www.domeniu.com sau site:domeniu.com.E posibil ca un site cu așa vechime să intre in sandbox?
    Ultima modificare făcută de Buta Paul; 2nd November 2010 la 15:32.

Cika-Bum este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    2nd November 2010
    Locaţie
    Romania, Constanta
    Vârstă
    41
    Posturi
    145
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de FreeK Vezi Post
    ...E posibil ca un site cu așa vechime să intre in sandbox?
    1 an ? asta nu este chiar "vechime"
    in sandbox nu intra, decat daca te-au prins cu ceva magarii (dar cred ca nu e cazul).
    totusi,verifica .htaccess-ul si robots.txt, sa nu cumva sa fi ramas ceva de cand aveai doar domeniul si acum sa se bata ca in cap ...
    doar asta imi trece prin cap....nu stiu ce sa zic
    Succes!

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Subdomenii sau nu ?
    De StarNET în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 28th October 2009, 11:50
  2. mii de subdomenii
    De Mascka în forumul Google
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 18th October 2009, 01:32
  3. Ad Sense pe subdomenii?
    De kesepian în forumul Google
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 27th January 2008, 01:52
  4. subdomenii sau htm
    De orio777 în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 6th February 2007, 01:05
  5. subdomenii free
    De overload în forumul Utile
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 10th March 2005, 21:21

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •