De pus nofollow nu am cum, decat daca as da banii inapoi. Nu dispun de asemenea sume in acest moment. Link-urile vor disparea pe masura ce expira durata. Voi cere reconsiderare dupa. Multumesc pentu raspunsuri.
De pus nofollow nu am cum, decat daca as da banii inapoi. Nu dispun de asemenea sume in acest moment. Link-urile vor disparea pe masura ce expira durata. Voi cere reconsiderare dupa. Multumesc pentu raspunsuri.
Ultima modificare făcută de Sebastian; 19th August 2010 la 00:30.
In momentul acesta oricum cei care au platit un link PR6, capata unul PR3.
In general, la observarea unei penalizari este bine ca problema sa fie rezolvata cat mai repede iar reconsideration-ul sa fie trimis cat mai rapid. Din cate am inteles, o prelungire pe termen lung a unei situatii de acest gen (netrimiterea unui mail cu reconsideration) echivaleaza cu acceptul ownerului ca a facut ceva "ilegal" din punctul de vedere al lui Google.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)