Ar putea fi si alte cauze daca excludem penalizarea pentru vanzare?
Daca totusi am penalizare pentru vanzare, isi va mai reveni? Ce trebuie facut?
Ar putea fi si alte cauze daca excludem penalizarea pentru vanzare?
Daca totusi am penalizare pentru vanzare, isi va mai reveni? Ce trebuie facut?
Pai banuiesc ca tot felul de penalizari or mai implica si puncte de la PR. Dar alea vizeazea pozitiile din SERPs (pr-ul fiind un fel de efect secundar).
Cum tu zici ca ai si vandut linkuri, ai ramas cu traficul constant si daca mai adaugam faptul ca nu ai facut nimic altceva in neregula care sa te penalizeze (ai facut mici trucuri sau chestii blackhat?), nu are de ce fi altceva...
De revenit, trebuie timp... stiu site-uri care au ramas cu pr 0 ani la rand dupa ce au fost penalizate pentru vanzare de linkuri.
Stiu un caz asemanator, un director in lb. eng. care avea tot PR 6, desigur vinde linkuri featured, iar din luna iulie i-a fost "tuns" PR la 3, traficul i-a ramas cam identic.
Cauza pierderii PRla tine este probabil de la faptul ca google a realizat ca vinzi link-uri si te-a taxat tocmai la PR ca sa descurajeze practica.
Taierea PR-ului se face manual, adica e cineva care da click acolo unde trebuie? Exista un antidot cunoscut sau experimentat de voi? Trebuie sa trimit ceva scrisoare cuiva sau care ar fi solutiile?
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Elimina toate posibilitatile prin care ai putea incalca regulile de aici : http://www.google.com/support/webmas...n&answer=35769. In special, pune nofollow pe toate link-uri vandute in website. Apoi fa o reconsiderare in care rogi sa se uite din nou si sa il "depenalizeze". Totul in engleza, o singura data trimis, fara greseli gramaticale, etc.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
De pus nofollow nu am cum, decat daca as da banii inapoi. Nu dispun de asemenea sume in acest moment. Link-urile vor disparea pe masura ce expira durata. Voi cere reconsiderare dupa. Multumesc pentu raspunsuri.
Ultima modificare făcută de Sebastian; 19th August 2010 la 00:30.
In momentul acesta oricum cei care au platit un link PR6, capata unul PR3.
In general, la observarea unei penalizari este bine ca problema sa fie rezolvata cat mai repede iar reconsideration-ul sa fie trimis cat mai rapid. Din cate am inteles, o prelungire pe termen lung a unei situatii de acest gen (netrimiterea unui mail cu reconsideration) echivaleaza cu acceptul ownerului ca a facut ceva "ilegal" din punctul de vedere al lui Google.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Pentru stiinta mea, linkurile vandute sunt sitewide?
Unde sunt localizate (footer etc) si cate sunt ca numar?
Cate din ele sunt catre siteuri unrelated ca si continut?
Ce vechime are siteul tau de cand e online?
Cred ca e o penalizare automata de PR pentru vandut linkuri,incerc sa imi dau seama cum le depisteaza G. Faptul ca nu la redus la PR0 e totusi bine.
@ganditorul_2003 Si cumparatorii si-au asumat acest risc,nu poate garanta nimeni pentru PR,depinde de ei daca au detaliat si alte conditii
Nu mai incerca. Isi va da seama indiferent de ce faci tu. Singurul mod prin care poti sa ai sperante (desi probabil, eventual, tot vei fi descoperit, automat, sau printr-o raportare a cuiva), este sa nu scrie nicaieri pe website nimic, despre nici un serviciu platit, sa nu ai nici un fel de mentiuni de "Sponsored", iar link-urile vandute sa fie in interiorul articolelor, paginilor de continut, samd, (vezi o pagina din wikipedia ca sa-ti dau seama despre ce vorbesc). Sunt o groaza de rapoarte oficiale despre cum stie Google ca sunt platite anumite link-uri.
Cel mai sfant lucru este sa pui nofollow.
Penalizarile evidente (daca pot spune asta) pentru vanzarea de link-uri, sunt faptul ca nu mai ai PR pe aproape toate paginile interne (dar pe index page PR-ul exista), sau pe paginile unde se afla acele link-uri.
Penalizarile invizibile (nu ai cum sa le cuantifici tu, pentru ca nu poti verifica undeva ca ele exista), sunt, printre altele, faptul ca website-ul tau nu transmite nici un fel de PR/Trust/autoritate samd catre website-urile linkuite de tine, si/sau scazi in ranking in Google (scaderi nu majore, gen nu mai existi nicaieri).
Parerea mea este ca e irelevant acest lucru. Important este daca exista PR pe pagini interne.Faptul ca nu la redus la PR0 e totusi bine.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)