Sigur nu sunt dar vad rezultate total diferite de cea ce stiam eu la Backward Links, asta la site-urile mele, fiind dimineata mie greu sa ma uit si la altele.
Sigur nu sunt dar vad rezultate total diferite de cea ce stiam eu la Backward Links, asta la site-urile mele, fiind dimineata mie greu sa ma uit si la altele.
Se pare ca da.
Eu am un 5 PR. Si e un subdomeniu. Am ajuns la 48 de BL.
![]()
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Well, se pare ca Google a fost bun si cu mine.. Murfi are PR5, in sfarsit ...
Link: http://livepr.raketforskning.com/?u=www.murfi.ro
Daca ai nevoie de un programator... | Nu folosesc !YM
Eu am 3 http://livepr.raketforskning.com/?u=www.buzaulive.ro. Tot e bine
. Acum, sper sa mai cresc si in Rank. Am fost saltat cu vreo 30 de pozitii....... dar inca se mai poate
![]()
La mine toate site-urile vechi au ramas la fel (maxim PR5)![]()
In schimb unul nou, lansat de 1 luna si promovat intre timp, are PR6 :lol: - asta daca indicatia este corecta
am mai citit si pe digitalpoint de astfel de salturi. c_n_m, despre ce site este vorba? Chiar sunt curios![]()
Este un director web international (in engleza). Deoarece tocmai am pus AdSense pe el, nu voi da numele site-ului.
Curios este ca G indica doar 3 Bl, si totusi i-a dat PR6. De aceea ma indoiesc ca acest PR este cel real, desi intre timp am mai verificat si cu checkpagerank.com si cu google-pagerank.net si imi arata tot PR6.
E noua infrastructura Bigdaddy.
S-a mai vb despre asta...
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
offtopic:
<_< <_< <_< Si daca site-ul este in engle]Postat în original de c_n_m @ Apr 6 2006, 01:30 PM) [post=13044
Este un director web international (in engleza). Deoarece tocmai am pus AdSense pe el, nu voi da numele site-ului.
[/QUOTE]
<_< <_< <_< Si daca site-ul este in engleza nu trebuie sa intre si romani pe el?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)