Ba da, desigur! Insa nu-mi doresc click-uri frauduloase pe ad-uri. Va face insa parte dintr-o lista de directoare cu PR6 pe care o voi pune in Lista Directoare Straine Cu Pr
Ba da, desigur! Insa nu-mi doresc click-uri frauduloase pe ad-uri. Va face insa parte dintr-o lista de directoare cu PR6 pe care o voi pune in Lista Directoare Straine Cu Pr
@myamar:
(Am vazut mai tarziu post-ul tau). S-ar putea sa ai dreptate, abia peste cateva saptamani sa se stabileasca PR-ul real, chiar daca acum pe DC-uri apare PR6.
Eu tocmai am crescut de la 0 la 5 cu un site la care ma asteptam cel putin 5 la primul update si in 2 luni ma astept cel putin 7. Sper sa ramana finale updaturile![]()
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi
Am crescut de la 0 la 4.
PS - Cand s-a facut updateul ?
A text that will keep you busy for a few seconds.Thanks for giving me your full attention.
de la 970 de pagini indexate am sarit la 9 mii si ceva.
Cum arata un astfel de site care sare de la 0 la PR 5, 6? PLS
In cazul meu am avut peste 11k pagini indexate din peste 250k ale site-ului. Intre timp le-am redus (am restructurat site-ul) pentru ca multe nu ar fi avut continut niciodata pe anumite tari si sub-categorii.
Pe de alta parte site-ul a fost submis in peste 200 directoare, majoritatea cu PR>=5.
Atata timp cat PR nu mai este asa de important, nu mai vad de ce va chinuiti sa atingeti unul cat mai mare...
Lucrati la structura de Bl pt fiecare pagina/cuvant cheie, asta conteaza. PR a ramas de palmares.
Boingeanu Ben
Ben...e surprinzator saltul...e indoielnica stabilitatea lui, e curioasa infrastructura, e confuza noutatea si tot ce se inampla acum cu Google.
Si e bine de observat (pe forum) lucrurile astea.
:mellow:
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
La mine si-a revenit la 0. Macar am ramas cu veo cateva backlinkuri. Am preferat sa am putine BL dar bune. Nu se mai poateasa ca in seara asta ma apuc si dau submit in toate directoarele pe care le gasesc.
La mine a aparut o crestere de IBL`s la loto 49 de la 47 la 139 iar la smart-lotto de la 0 la 175.
PR au ramas aceleasi 5 respectiv 2.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)