Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 17

Subiect: Cautarea personalizata in Google

Popescu Marian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    18th April 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    983
    Putere Rep
    44

Exclamation Cautarea personalizata in Google

Google a publicat stirea conform cautarea personalizata este valabila acum si pentru cei care nu sunt logati in contul personal - http://googleblog.blogspot.com/2009/...-everyone.html

Pe http://www.webmasterworld.com/google/4037372.htm s-au scris deja 116 mesaje despre acest subiect in care majoritatea acuza google ca devine malefic si nu sunt de acord cu aceasta miscare.

Voi ce credeti despre aceasta miscare facuta de google?

radu4us este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    5th February 2009
    Locaţie
    Vârstă
    42
    Posturi
    223
    Putere Rep
    29

Implicit

Eu cred ca asta va distruge orice sansa pentru site-urile noi de a aparea pe prima pagina.

Deci cumparati link-uri acum pentru ca cine va fi pe prima pagina acolo va ramane si nu va mai putea fi surclasat....

Liviu Timar este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    1st December 2007
    Posturi
    29
    Putere Rep
    31

Implicit

Nu ai de ce sa te temi. Scrie si pe blog ca personalizarea se face pe baza de cookie-uri, deci SERP-ul modificat iti apare doar tie.

suMMer este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    27th January 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    239
    Putere Rep
    32

Implicit

Nu ai de ce sa te temi.
    Cum sa nu ai de ce sa te temi? SERP-ul modificat va ramane fiecaruia in browser.. daca eu sunt pe prima pagina si tu mi`ai accesat site-ul de mai multe ori acolo a ramas .. siteurile noi ne mai avand nici o sansa sa apara in fata mea

RoManiac este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    31st March 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.045
    Putere Rep
    47

Implicit

ehhhh poate pana la urma voi primi si eu o confirmare a ideii ca daca stai si analizezi Google in profunzime iti dai seama de la distanta ca este opera unor tocilari. Unor oameni cu idei preconcepute si asocierea cea mai potrivita pe care o gasesc este intre ei si batranii profesori din universitati care chiar daca santem in 2009 o sa-i vezi predand dupa foi ingalbenite de timp iar noile lucrari de stiinta aparute nu vor avea niciodata valoarea celor din anii 60 .
    Cam asa se intampla si cu Google. Geniali in inventia lor dar extrem de conservatori . Dupa parerea mea daca G va fi vreodata un declin acesta va fi principalul motiv al decaderii lor.Pacat ca santem dependenti de el iar in fata unor astfel de masuri nu poti avea decat sentimente de indignare.
    Ultima modificare făcută de RoManiac; 6th December 2009 la 21:47.

Prometeu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    27th October 2007
    Posturi
    1.434
    Putere Rep
    38

Implicit

Citat Postat în original de giginamol Vezi Post
    ehhhh poate pana la urma voi primi si eu o confirmare a ideii ca daca stai si analizezi Google in profunzime iti dai seama de la distanta ca este opera unor tocilari. Unor oameni cu idei preconcepute si asocierea cea mai potrivita pe care o gasesc este intre ei si batranii profesori din universitati care chiar daca santem in 2009 o sa-i vezi predand dupa foi ingalbenite de timp iar noile lucrari de stiinta aparute nu vor avea niciodata valoarea celor din anii 60 .
    Cam asa se intampla si cu Google. Geniali in inventia lor dar extrem de conservatori . Dupa parerea mea daca G va fi vreodata un declin acesta va fi principalul motiv al decaderii lor.
    Nu sunt de acord cu tine. Google a ajuns aici tocmai din cauza ca nu sunt ceea ce spui tu. Daca vrei sa cauti descrierea ta, o gasesti pe la Yahoo, Microsoft.
    Google revolutioneaza internetul pe zi ce trece si tu ii compari cu niste profesori batrani , depasiti?
    Un exemplu simplu, desi nu are legatura cu subiectul. Inainte Google era motorul de cautare, yahoo adresa de mail, asa mergea la noi, nu? Ei bine, profesorii astia invechiti au reusit cu gmail sa fure pana si acest "drept" al celor de la Yahoo.
    Dar in final, fiecare crede ce vrea, eu unul am adus argumentele .

RoManiac este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    31st March 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.045
    Putere Rep
    47

Implicit

mai bine imi cream userul gigicontra si nu giginamol
    Oricum raman totusi la parerea mea. Argumente as putea aduce si eu numai ca discutia cred ca s-ar intinde cam mult si cred ca ne vom indeparta de subiectul acestui thread

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    91
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    3.417
    Putere Rep
    91

Implicit

Citat Postat în original de Axe Vezi Post
    Nu ai de ce sa te temi. Scrie si pe blog ca personalizarea se face pe baza de cookie-uri, deci SERP-ul modificat iti apare doar tie.
    Am vaga impresie ca Google va utiliza preferintele userilor pentru a modifica pozitiile in SERPs.
    Sa spunem ca 1000 de useri bifeaza un site ca fiind relevant. Initial afisarea se va face doar pentru propriul browser insa cred ca Google va folosi aceste date pentru a determina relevanta unui site pe baza "votului" userilor.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

radu4us este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    5th February 2009
    Locaţie
    Vârstă
    42
    Posturi
    223
    Putere Rep
    29

Implicit

Daca vor face schimbarea asta atunci SEO va insemna cumpararea de click-uri de la cat mai multi useri....

Oare cat va costa click-ul?

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    91
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    3.417
    Putere Rep
    91

Implicit

Citat Postat în original de radu4us Vezi Post
    Daca vor face schimbarea asta atunci SEO va insemna cumpararea de click-uri de la cat mai multi useri....
    Si posibilitatea sabotarii concurentei...
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. SEO pentru cautarea de imagini
    De Toto în forumul Google
    Răspunsuri: 25
    Ultimul Post: 17th October 2011, 12:55
  2. Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 3rd May 2009, 15:56
  3. Warning la cautarea in yahoo
    De ronaldo30 în forumul Yahoo!
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 8th May 2008, 12:33
  4. Yahoo a lansat cautarea video