Gigantul Yahoo a adaugat o noua optiune a motorului sau de cautare. Mai nou, poate fi folosit pentru a gasi continut video pe Internet.
Sursa
Noutate sau nu..e bine de stiut.]
:roll:
Gigantul Yahoo a adaugat o noua optiune a motorului sau de cautare. Mai nou, poate fi folosit pentru a gasi continut video pe Internet.
Sursa
Noutate sau nu..e bine de stiut.]
:roll:
e un inceput..dar e slabut
cercetari se faceau de prin 97-98 in sensul asta in cateva universitati din state si germania
din informatiile pe care le am eu, de pe atunci se faceau teste bazate pe MPEG7..
oricum.. mai au de munca !
mitrut stanoiu
http://ro.cheaptemplates.ws
exista mpeg7? anyway, imi ziceam prin 1998: "Ba, au astia de la google cautare imagini. Ba, stii ce-ar fi culmea, sa bage cautare video, ba!'.... Uite ca incredibilul a devenit credibil.
in '99 am facut un proiect pe tema asta in facultate ..cauta pe google si o sa gasesti suficiente info despre acest standardexista mpeg7? anyway, imi ziceam prin 1998: "Ba, au astia de la google cautare imagini. Ba, stii ce-ar fi culmea, sa bage cautare video, ba!'.... Uite ca incredibilul a devenit credibil.
nu stiu sigur daca yahoo se bazeaza pe MPEG7, dar stiu ca pe atunci se cerceta posibilitatea cautarii in motoarele de cautare dupa anumite criterii (ex: sa se gaseasca imaginile care contin anumite miscari ale unei camere de filmat...sau si mai fain: imaginile care contin indivizi care merg sau se misca intr-un anumit fel ...dupa un prototip...recunosc ca de atunci nu am mai citit nimic in acest sens)
multumesc mult.
P.S. Citeste-ti PM-urile
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)