Atentie la linkurile in retea
Am fost penalizat. Nu prea se mai poate face nimic. Decat sa avertizez pe altii:
Cel mai mare proiect al meu, 3 ani locul 1 in google pe 3-4 cuvinte foarte cautate, din 2-300 de milioane de rezultate, sitelinks, site de referinta. Si acum 2 zile gata, nici un vizitator din google.
Penalizat pe toate cuvintele, inclusiv long tail si imagini. E pe pozitiile 60-100, nu a disparut de tot, deci nu e banat.
Motivul: Presupunand ca nu e o eroare a algoritmului atunci motivul il reprezinta 5 (cinci) linkuri catre proiecte noi ale mele. Atat am modificat la site in ultimele 6 luni. Binenteles ca am adaugat si continut, dar este destul de standard si nu ar fi putut cauza o pedeapsa asa severa.
Proiectele noi sint tot din nisa respectiva, da se pare ca nu a contat in ochii lu google. Linkurile erau one-way, nu reciproce. Singurul "flaw" pe care l-am uitat era ca linkurile au fost sitewide. Linkurile au fost adaugate cam acum o luna.
Am pierdut 2/3 din venituri intr-o clipa. Pedeapsa e uriasa fata de ce am facut, dar asta e, cu robotul nu pot negocia, data viitoare sa fiu mai atent. Si voi la fel.
Those were fast strange times and we worked in fast strange ways.