Retea de bloguri
Ma gandesc sa imi deschid o retea de bloguri , ceva bazat pe un sistem asemanator cu blogger.com , pmedia.ro , etc , dar pe care il voi folosi mai mult pentru mine, adica pentru inceput doar eu voi putea creea pagini noi.
Am ajuns la aceasta idee in urma unui proiect in care trebuia sa fac cateva zeci de bloguri separate, fiecare pe cate un subdomeniu , pe care urma sa le promovez. Decat sa instalez de 100 de ori wordpress-ul si sa fac 100 de baze de date , mai bine instalez un script de server de bloguri si am rezolvat treaba.
Problema acum este ca nu stiu ce sa aleg. Nu prea am gasit discutii deschise pe aceste teme, stiu ca avea cineva acum ceva vreme un site de genul si vroia sa il vanda, insa nu mai tin minte despre cine era vorba.
As vrea niste pareri despre scripturi de acest gen , csm-uri ce ar putea fi adaptate/folosite pentru ce imi trebuie mie.
Mai am nevoie de cineva care sa faca un design frumusel unui astfel de script si mai apoi voi avea nevoie de niste content writteri.
Multumesc anticipat si astept cat mai multe nume de scripturi de acest gen si cate un mic review la fiecare daca se poate, in principiu din partea celor care au si folosit.
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.