Citat Postat în original de Gin Vezi Post
propun excluderea minorilor de aici ptr ca au un limbaj greoi si sunt prea lenesi ptr a citi si invata, asa ca ne invadeaza cu posturi peste posturi
Nu tine atat de nr. de ani, cat de cum isi foloseste fiecare neuronii din dotare. Forumul este un loc de invatat si schimbat informatii & impresii, e normal sa intrebi cand nu stii ceva. Ceea ce nu e normal e sa pretinda cineva raspunsuri la nimicuri para-discutate, cand se poate citi o groaza de info pt lamurire. Dar asta tine iarasi de neuroni. Si bun-simt.

Citat Postat în original de ionix Vezi Post
eu stii ce propun? sa taci odata din gura esti prea destept...?nu ai oferit nici un raspuns la intrebarile mele.vrei sa faci multe post-uri? esti cam degeaba p'aici . Sa imi spui daca nu ai inteles ce am zis ...am un limbaj greoi
Ai grija cum te exprimi, pt ca nu esti pe un forum de manele aici. Un user ti-a atras atentia ca scrii cu picioarele, poate ar fi mai bine sa-ti corectezi greselile de exprimare inainte sa pretinzi raspunsuri de la altii. Raspunsuri pe care ti le-ai putea oferi si singur, daca ai avea rabdare sa citesti topic-urile introductive de pe forum.