E clar ca au inceput sa faca ceva pe 16 februarie. Poate un contract cu o firma de promovare (un email-spam?). Oricum, la bounce-rate-ul ala - ceea ce au facut nu ii ajuta deloc.
E clar ca au inceput sa faca ceva pe 16 februarie. Poate un contract cu o firma de promovare (un email-spam?). Oricum, la bounce-rate-ul ala - ceea ce au facut nu ii ajuta deloc.
Nu e trafic din seo. E probabil reclama platita adwords sau alte genuri.
adwords e trafic de calitate daca sunt bine targetate cuvintele. daca folosesti "pr0n" si tu ai hidroizolatii.... atunci ai bounce-rate-ul respectiv.
pe de alta parte, ar putea fi adwords - un buget limitat, care se consuma in fiecare zi si care produce cam acelasi trafic in fiecare zi (de ex 100Ron/zi la 0,1 Ron/click inseamna 1000 clickuri/zi)
nu-ti mai bate capul, utilis e sursa - ăştia îţi pot aduce şi 10.000 suplimentari pe zi, de plăteşti - însă e un trafic absolut forţat, aiurea - le bagă vizitatorilor site-urilor înscrise în reţeaua utilis un popup cu site-ul promovat. Popup pe care oamenii îl închid, bombănind super-enervaţi :-) de obicei.
AmFostAcolo.ro impresii, fotografii hoteluri si destinatii de vacanta
Grafice detaliate temperaturi multianuale Egipt, Tunisia, Turcia etc
Si-a impresiont clientul cu cresterea nr de vizitatori.
www . utilis . ro/asistenta
10. Ce inseamna transferul de credite?
Sa presupunem ca aveti 3 site-uri inscrise in reteau de trafic exchange Utilis.ro, site-ul A, B si C, fiecare site acumuleaza credite pentru trafic. Insa dori ca unul dintre site-uri sa fie mai puternic promovat decat celelalte. Puteti seta ca sistemul sa redirecteze automat creditele acumulatre de catre site-ul A si site-ul C, de exemplu, catre site-ul B. Astfel, traficul care trebuia sa ajunga in site-ul A si in site-ul C va ajunge in site-ul B. Puteti seta aceasta optiune accesand sectiunea'Lista/Ediatre site-uri' din meniul utilizatorului, apoi editati site-ul de la care doriti sa transferati credite
Si eu cred tot smecheria cu utilis
Cred ca raspunsul a fost dat asa ca se poate inchide postul
Mersi pentru cooperare la toti !!!
Site-ul e inscris in toate directoarele web posibile, are 29518 backlink-uri, uita-te cu Site Explorer-ul de la Yahoo.
Sunt firme care se ocupa cu vanzarea de trafic fals, am primit si eu o astfel de oferta, si mi-a venit si un client s aimi spuna ce afracere tare a facut el, eu cu SEO nu am reusit sa ii aduc nici 5% din treficul adus de acea firma.
Am studiat site-urile si am vazut cum functioneaza smecheria, dar nu o spun aici ca sa nu dau si altora idei.
Se cumpara pachete de 1000 unici pe zi, 3.000 si 10.000 parca
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)