Rezultate 1 la 10 din 17

Subiect: Monopol in SERPs

Afișare hibrid

Broscoi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    17th July 2008
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    1.295
    Putere Rep
    41

Implicit

Cred ca topul prezentat de Nic reflecta ,in mare , o predispozitie psihologica a utilizatorilor .Nu ma surprinde faptul ca locul 10 aduce mai multe clickuri decat locul 9 .Ma surprinde doar locul 7 cu 0,36% ; mi se pare cam putin .
    Ar fi foarte interesant sa stim cum arata top 10+ ; intuiesc un loc 11 mai bun decat 9 .
    Poate ca topul depinde de nisa si keyword, dar nu cred ca ierarhia clickurilor este influentata in vreun fel de acestea .

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    38
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Citat Postat în original de Broscoi Vezi Post
    Cred ca topul prezentat de Nic reflecta ,in mare , o predispozitie psihologica a utilizatorilor .Nu ma surprinde faptul ca locul 10 aduce mai multe clickuri decat locul 9 .Ma surprinde doar locul 7 cu 0,36% ; mi se pare cam putin .
    Ar fi foarte interesant sa stim cum arata top 10+ ; intuiesc un loc 11 mai bun decat 9 .
    Poate ca topul depinde de nisa si keyword, dar nu cred ca ierarhia clickurilor este influentata in vreun fel de acestea .
    Si eu cred la fel, ca locul 11 e posibil sa aduca mai multe click-uri decat unele de pe front page. Legat de nisa, sa stii ca conteaza foarte mult, pentru ca, daca cauti de ex curs valutar, o sa dai click pe primul, iti iei cursul si ai plecat, dar daca cauti de ex informatii despre o stire anume, o sa cauti in mai multe surse si poate ajungi si pe pagina 2.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. serps - hosting
    De anntidot în forumul Google
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 3rd January 2010, 08:19
  2. Schimbari SERPs
    De Nosfer în forumul Google
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 23rd August 2008, 05:04
  3. Serps
    De gold21c în forumul Google
    Răspunsuri: 10