Nu stiu ce se intampla ca prea fluctueaz in serp dupa diverse cuvinte. E numai la mine sau aveti si voi problema ca ma dispera...
Nu stiu ce se intampla ca prea fluctueaz in serp dupa diverse cuvinte. E numai la mine sau aveti si voi problema ca ma dispera...
Eu nu am observat nimic.
si eu am fluctuatii de 5-10 pozitii la site-uri vechi cu peste 5k backlinks solide. Se misca in valuri informatia prin google si sunt schimbari masive in SERPs in fiecare zi chiar daca un om normal nu si-ar da seama. Cred ca cel mai bine e sa nu te impacientezi si sa astepti sa-si revina... De ex eu ieri eram #12 pt "car tuning" pe google.com din 4,5 mil rezultate, azi sunt #5 pt acelasi keyword din 20,5 mil rezultate.
Asa patesc si eu. Nu ma impacientez, dar ma enerveaza si credeam ca are ceva doar cu mineCe tot ior mai face saracului motor ca lau zapacit..
Ultima modificare făcută de mariuslmm; 12th February 2009 la 16:40.
Retete de prajituri pentru toate gusturile -> Retete prajituri
ma refeream la modificari esentiale.. cum ar fi structura siteului. dar si volumul mare de continut schimbat intrun interval scurt poate fi un motiv
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Eu deja nu mai cred ca e dance, cred ca google a implementat un pachet de algoritmi, pe care ii foloseste aleator. Unii n care ponderea pe diferitele [vechi] criterii de optimizare variaza. Asta ar insemna ca de fiecare data poate sa dea alte rezultate.
Totul in scopul de a "sunta" optimizarile... Hai sa fim seriosi, un site nu poate fi optimizat MAXIM dupa orice set de algorimtmi. Probabil va trebui sa va orientati site-urile spre optimizari medii dupa cat mai multe astfel de "seturi"...
Eu personal, am renuntat de multisor sa mai incerc sa deduc/ghicesc ponderea criteriilor... Fac site-ul ptr useri si atat :-)
AmFostAcolo.ro impresii, fotografii hoteluri si destinatii de vacanta
Grafice detaliate temperaturi multianuale Egipt, Tunisia, Turcia etc
Am facut si eu asta la inceput si surprizacei care nu facusera siteurile pentru useri erau primii.
Sa fim seriosi, nu o sa reuseasca google oricat de google ar fi el, sa isi dea seama care sunt siteurile facute pentru useri si care nu. O sa penalizeze probabil siteurile prea optimizate si gata.
Eu cred totusi ca inca fac teste. Nu cred ca e posibil sa se ajunga ca rezultatele sa difere la fiecare cautare. O sa ajunga la un algoritm care o sa aduca o ordine stabila intrun final. Sper ca asta sa se intample cat mai repede.
Eu sunt pe 2-3-4, cateodata pe 9-10 - nu ma deranjeaza. Numarul 1 absolut e un target important mai mult ptr orgoliu, cred eu. Bineinteles, cateodata aduce simtitor mai multi vizitatori decat pozitia 2-3-4 si cu atat mai mult 10, dar raportul castig-vizitatori/ timpul consumat pentru a te mentine pe 1 mi se pare prea mic.
Sunt cat se poate de sigur ca al meu continut este mai util oamenilor si in timp se va vedea asta![]()
AmFostAcolo.ro impresii, fotografii hoteluri si destinatii de vacanta
Grafice detaliate temperaturi multianuale Egipt, Tunisia, Turcia etc
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)