Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 13 din 13

Subiect: dance

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Citat Postat în original de CornelB Vezi Post
    Eu sunt pe 2-3-4, cateodata pe 9-10 - nu ma deranjeaza. Numarul 1 absolut e un target important mai mult ptr orgoliu, cred eu. Bineinteles, cateodata aduce simtitor mai multi vizitatori decat pozitia 2-3-4 si cu atat mai mult 10, dar raportul castig-vizitatori/ timpul consumat pentru a te mentine pe 1 mi se pare prea mic.
    Sunt cat se poate de sigur ca al meu continut este mai util oamenilor si in timp se va vedea asta
    Numarul 1 iti mai aduce si notorietate si cred ca e destul de important, mai important decat orgoliul
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Mircea Budean este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    8th January 2007
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    262
    Putere Rep
    36

Implicit

Matt Cuts a spus anul trecut in decembrie intr-un interviu ca nu va mai exista locul 1 in Google. Luati si asta in calcul atunci cand optimizati site-urile.

Deja incep sa apara cicluri de rotire aleatorie a rezultatelor, dar care se pare ca nu sunt in functie de timp ci de anumiti parametrii din nisa in care se afla un site.

Analizati bine nisa, urmariti schimbarile si corelatile cu schimbarea parametrilor care au loc pe nisa la nivel global, apoi incercati sa imbunatatiti parametrii aia pe site-ul vostru si astfel ve-ti reusii sa obtinieti pozitii mai stabile.

Cu alte cuvinte daca esti in primii 5 va trebui sa ii urmaresti foarte atent pe toti ceilalti patru si sa vezi ce fac ei. Nu e neaparat nevoie sa faci si tu 100% cum fac ei, insa macar cate putin din ce fac ei trebuie sa faci si tu. Astfel daca tu ai tot ce au ceilalti 4 vei trece in fata lor sau daca nu, cu siguranta nu vei iesi din primii 5.

mariuslmm este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    30th April 2007
    Locaţie
    Craiova - Romania
    Vârstă
    46
    Posturi
    289
    Putere Rep
    35

Implicit

daca e sa te iei dupa ce zice google atunci nu ar trebui sa faci nimic. Decat sa faci siteul special pentru vizitatori, nu pentru motoarele de cautare

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. cumva google dance?
    De Lupanu în forumul Google
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 15th December 2009, 17:30
  2. situri penalizate sau google dance?
    De cristi-net în forumul Dezbateri SEM
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 7th July 2009, 10:06
  3. Extreme Google Dance
    De big în forumul Google
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 24th March 2009, 17:17
  4. dance sau penalizare
    De voidcode în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 30
    Ultimul Post: 12th February 2009, 10:08
  5. Google dance sau penalizare?
    De Buta Paul în forumul Google
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 28th November 2008, 18:09

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •