Salut. Scuzati deranjul dar daca ati avea timp sa raspundeti la 2 intrebari legate de unul din site-urile mele as fi foarte recunoscator!
De 2 saptamani am mici probleme in google pentru 2 keyworduri importante pentru site-ul meu:
1: Acum 2 saptamani am inceput sa fac optimizare pe cuvantul Y pentru pagina www.site.ro/pagina1.php - Problema e urmatoarea - La toata lumea pagina respectiva apare tocmai pe pagina 3 pe ultimele pozitii iar la mine pe prima pagina, prima pozitie. De mentionat ca am obtinut 2400 IBL-uri in 1 luna de la diverse bloguri si site-uri
2. Pe keyword "X" eram pe prima pagina pozitia 2 cu site-ul www.site.ro. De cand am pus sticky un articol de pe http://blog.site.ro acuma blogul apare pe pozitia 2 iar pe pozitia 3 imi apare linkul din site optimizat din urma cu 1 luna : www.site.ro/pagina1.php urmat de o subpozitie care duce la linkul www.site.ro Important este faptul ca la nimeni nu apare cum apare la mine
Am atasat mai jos niste poze ca sa vedeti despre ce eswte vorba.
Este cumva google dance?
De mentionat faptul ca atunci cand fac cautarile in SERPS nu sunt logat pe adsense, adwords, analytics si pe nimic altceva.

Răspunde cu citat
chestiile mici sunt cele mai grele ! + de la mine