...unde m-am inscris de buna voie? ...poate si prin sistem de inregistrare Opt-In asa cum ar fi frumos pentru o asemenea companie!

Fii serios, pana la acest eMail nici macar nu stiam ca existati pe piata, fie ea reala sau 'virtuala'.

Si la ce promotii sa ma fi inregistrat? Livrati promotiile acum si peste hotare?
...sau poate ai impresia ca sunt inebunit dupa un tricou, ciorapi, o sapca sau stiu eu ce mai *oferiti* voi la promotii.

Hai sa fim seriosi. EU nu m-am inregistrat la promotiile voastre, asta este nu 100% ci 110% sigur.

...*ieseai* din lista?! Cum sa ies dintr-o lista in care eu nu m-am inregistrat?
De ce crezi ca trebuie sa raspund unui eMail care este catalogat la mine personal ca SPAM?
Prin raspunsul la un eMail SPAM, nu faci altceva decat sa-i confirmi SPAM-erului ca adresa este actuala. Perfect pentru un eMail-Collector.

Nu conteaza cate eMail-uri primesti.
SPAM este deja si primul eMail primit pe baza nesolicitata, iar eu am primit de la voi ca. 3-4 mails, la ultima m-a saturasem de voi, asa ca am scris aici.

...daca ofereati posibilitatea de a *dezabona* acest eMail nu mai scriam aici, am alte lucruri de facut decat sa ma ocup de banalele Spam-Mails din Romania sau alte tari, desi, a dez-abona ceva, pretinde sa fi abonat inainte acel ceva, iar eu nu am abonat si nu ma-m inscris la acel ceva ....

Fair-Play?! ...cu placere, dar pe baza reciproca.

...primesc de la voi din nou un 'eMail' de acest gen, re-scriu topicul incl. screen-ul de la aceasta corespondenta.

o seara placuta