Chiar nu intelegeti niciunul ca nu e vorba de spam in email ?
Specifica destul de clar in post ca "imperator.ro imi spameaza utilizatorii de pe site cu email-uri" Deci "de pe site"
Deci practic acel mesaj cu "Buna, numele meu este Dinu Andreea Rebecca..." este trimis prin formularul de contact (care probabil se afla in fiecare pagina cu informatie) catre utilizatori care au pus informatii acolo...
Ori cei de la imperator.ro fac asta, ori au angajat diferiti indivizi sau individe care nu stiu sa faca promovare decat prin astfel de mesaje, fie manual, fie prin roboti care trimis la nesfarsit mesaje.
Unii utilizatori au fost deranjati ca primesc mai multe mesaje (probabil ca au multe anunturi pe acolo) l-au anuntat pe proprietar si proprietarul respectivului site, recte Mihai_Is sa enervat (si m-i se pare normal sa se enerveze) si a pus acest post!
Si eu am primit diverse cereri din partea unora care au insistat ca imi promoveaza siteul in fel si chip dar din fericire nu am fost de acord, ma pot trezi cu el penalizat la orice ora, mai ales daca-l inscrie aiurea in directoare web.
Deci nu este vorba de spam in email, ca daca era spam in email se rezolva usor, mai ales pe Gmail
Nu inteleg de ce prietenul nostru nu contacteaza pe cineva de la acel site si nu cere explicatii, iar daca a facut asta de ce nu posteaza aici raspunsul celor de la imperator.
Asa pot deschide si eu aici o discutie cu titlul: "oferservicii.ro imi spameaza utilizatorii" inventez un text gen "Buna, numele meu este Vasilica si fac pe dracu in patru..." si gata smecheria![]()
Hai bafta si lasati spamul ca nu este bun la nimic!

Răspunde cu citat