Ma bucur ca reusesti sa faci bani ca freelancer, dar asta nu e un motiv sa bombardezi lumea cu email-uri despre asta.. La fel ca si cand ai lansat stiri.it – un email nesolicitat trimis cuiva pe care nu-l cunosti va fi perceput tot ca spam, chiar daca “legal” nu e.
Eu zic sa ma marchezi ca spam daca ma consideri asa spammer si sa termini cu cacaturile. I-am mai raspuns la un destept care avea impresia ca le-am dat un spam.
Tampitilor, am vrut sa va ajut si sa va dau un sfat cum sa faceti un ban ca va plangeti toata ziua ca nu aveti bani ca e criza si asa si tot voi sariti ca primiti spam. Ati primit un email care nu l-ati solicitat.
Trebuia sa imi cer voi sa vorbesc cu tine? Nici nu ai curajul sa iti spui numele si esti un mare suparat ca te-am deranjat.
Emailul ala a fost trimis la oameni pe care i-am selectionat manual ca ar putea fi interesati. A fost trimis de la designeri pana la cei mai simpli oameni care scriu articole in speranta ca ii voi ajuta. De asta am scris si articolul asta, nu sa fac spam. Ai idee ce m-am imbogatit pe spatele vostru? Mama, imi iau vila.
Etichetati repede orice rahat ca fiind spam fara sa ganditi 2 secunde. Ati invatat o definitie si v-ati lipit de ea. Gata, daca nu l-am cerut eu e spam.
Poate pe tine nu te-a ajutat, ai job etc. Scuza-ma, chiar sa va filtrez dupa cati bani faceti nu am putut dar majoritatea nu faceti mai mult de 16mil pe luna si asta in lunile bune.
Freelancing pe freelancer.com | Student in Danemarca, blogger in Romania