Salut !
Tocmai am citit ( http :// forum. seopedia. ro/ showthread.php?t=2341&page=2) un articol de pe site si mi s-a parut interesanta ideea cu "sa-i facem de cacao". Intrebarea mea e, ce ar fi sa le facem putina reclama nesolicitata spammerilor ?
Ca sa si explic ce am in cap (doar o idee de moment, dar care se poate organiza putin daca sunt doritori) :
SPAM = mesaje promotionale nesolicitate
Solutia: Toti care au site-uri de IT si aici ma refer la forumuri, bloguri etc. nu la firme serioase, sa faca o pagina cu ultimele noutati in domeniul spamului. Adica sa trecem acolo toate numele firmelor care au facut spam, care ne trimit in mail tot felul de prostii, sa le trecem toate datele (Nume, E-Mail etc) si... sa-i facem putin de cacao.
Toata treaba asta ar putea fi actualizata printr-un RSS si eventual un formular in care fiecare anunta un spam nou care daca e confirmat de mai multe persoane e trecut ca spam si afisat pe paginile celor care intra in "joc".
Altfel spus, e exact ce faceti si voi pe bloguri, doar ca organizam putin treaba ca sa iasa o cacao mai densa :lol:
Cum vi se pare ? Eu zic ca e o treaba relativ usor de pus pe picioare si fara multa bataie de cap... in schimb daca ajunge mare multi spammeri o sa se gandeasca de doua ori inainte de a trimite un mesaj.