Rezultate 1 la 10 din 20

Subiect: Spam indebara.ro

Afișare hibrid

media2nd este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    27th March 2006
    Posturi
    17
    Putere Rep
    0

Smile Despre debara...

Stimate domnule Cristian Mezei,

O sa va rog sa nu mai asociati imaginea Media 2ND de celebrul caz "plagiatorii din debara". Pentru ca induceti vizitatorii forumului dumneavoastra in eroare. Media 2ND a achizitionat www . indebara . ro pe data de 1 martie 2006. Puteti verifica acest lucru pe site-ul domnului Constantin Cocioaba (www . constantincocioaba . info/indebararo-parte-din-mine . html), fostul proprietar al site-ului. Unul din primele lucruri pe care le-am facut a fost schimbarea site-ului. Mutare inspirata, ce-i drept, mai ales ca, pe atunci, nu stiam de aceasta "mica problema" a design-ului. Din cate am vazut eu pe forumul dumneavoastra (forum . seopedia . ro/showthread . php?t=1086), plagiatul a fost "descoperit" pe data de 15 februarie 2006... Deci noi inca nu achizitionasem site-ul.

In ceea ce priveste spam-ul, ca doar despre asta vorbim aici, nu-i asa, as avea o intrebare. Nu era mai simplu, stimate domnule bluemamba, sa ne trimiteti un email si sa ne cereti explicatii? Vi le dau eu abia acum, pentru ca nu vizitez foarte des acest forum:
    1. Daca ati fi avut curiozitatea sa accesati pagina noastra, ati fi vazut ca exista o pagina... se cheama "Recomanda unui prieten". De aici, utilizatorii nostri pot trimite emailuri in care recomanda acest joc prietenilor. Se pare ca si dumneavoastra ati fost "victima" acestei intamplari.
    2. Motivele pentru care emailurile sunt trimise de pe acea adresa (si nu de pe una apartinand debaralei) sunt foarte simple: nu as fi vrut sa risc o blocare intentionata sau neintentionata a serverului pe care este jocul.
    3. Faptul ca, la un moment dat, nu doriti sa primiti un email, nu inseamna neaparat ca acel email este SPAM. Pe acelasi principiu si cei de la Yahoo sau Gmail fac SPAM. Ca si noi, si companiile mai sus mentionate ofera vizitatorilor unelete prin care pot trimite emailuri catre terti, fie ca acestia doresc acest lucru sau nu. La fel, ar trebui sa consideram ca orice magazin virtual care contine o pagina de tipul "Recomanda acest produs unui prieten" este un SPAMMER...
    4. Media 2ND are, in site-ul www . indebara . ro, o serie de reguli in ceea ce priveste prevenirea spam-ului. Acestea sunt grupate in pagina: Politica AntiSpam (www . indebara . ro/politica_anti_spam . php).
    5. care era faza cu adresa, ca nu m-am prins...

Va multumesc anticpat pentru rabdarea de a citi acest mesaj.
    Cu deosebit respect,
    Sorin Tarmure.

PS: imi cer scuze ca nu am exista link-uri in post-ul meu dar se pare ca nu am inca 15 comentarii pe acest forum. Si de aceea nu am voie sa folosesc link-uri! Am folosit acest mic artificiu. Sa nu care cumva sa fiu vre-un robotzel!

Cristian Mezei este deconectat Administrator
    Reputatie:
    66
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    66

Implicit

Citat Postat în original de media2nd Vezi Post
    O sa va rog sa nu mai asociati imaginea Media 2ND de celebrul caz "plagiatorii din debara". Pentru ca induceti vizitatorii forumului dumneavoastra in eroare.
    Eu habar nu amal cui este website-ul. Eu blamez NU detinatorul, ci site-ul in sine.

De-aia nu consider ca am asociat imaginea dvs. cu "plagiatorii din debara" care, daca veti rasfoi acest forum, vor ficat se poate de reali.

Daca ati cumparat acest website, fara sa stii de povestea plagiarii,v-ati asumat un risc. Mergeti pana la capat.
    Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.

Marius Ciocan este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    6th September 2005
    Locaţie
    Melbourne
    Vârstă
    50
    Posturi
    408
    Putere Rep
    40

Implicit

Ce treaba are SPAM-ul cu plagiatul? Ca aici vorbiram de SPAM.
    Interesat in linkuri quality din siteuri in engleza cat si in acces in PBN.uri non publice. Please PM.

media2nd este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    27th March 2006
    Posturi
    17
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Marius Ciocan Vezi Post
    Ce treaba are SPAM-ul cu plagiatul? Ca aici vorbiram de SPAM.
    Am specificat foarte clar... poate trebuie mutat in alta parte... nu sunt foarte familiar cu acest forum si cu categoriile lui. Si, mai mult, nu eram sigur ca poate intra la categoria "plagiat". M-am folosit de aceasta ocazie ca sa va intreb pe voi.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 19th February 2009, 13:21
  2. EMAIL SPAM Comunicate 1001 - 1001net.ro E-MAIL SPAM
    De BladHaund în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 5th April 2008, 10:06
  3. SPAM: www.indebara.ro
    De Cristian Mezei în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 16th December 2006, 01:34
  4. www.indebara.ro - alte comunicari tari.
    De Cristian Mezei în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 16
    Ultimul Post: 30th October 2006, 04:12
  5. Www.indebara.ro Plagiatori
    De Cristian Mezei în forumul Plagiat
    Răspunsuri: 21
    Ultimul Post: 28th March 2006, 12:55

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •