Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 20 din 20

Subiect: Spam indebara.ro

media2nd este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    27th March 2006
    Posturi
    17
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Marius Ciocan Vezi Post
    Ce treaba are SPAM-ul cu plagiatul? Ca aici vorbiram de SPAM.
    Am specificat foarte clar... poate trebuie mutat in alta parte... nu sunt foarte familiar cu acest forum si cu categoriile lui. Si, mai mult, nu eram sigur ca poate intra la categoria "plagiat". M-am folosit de aceasta ocazie ca sa va intreb pe voi.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    27th March 2006
    Posturi
    17
    Putere Rep
    0

Smile

Citat Postat în original de Marius Ciocan Vezi Post
    Cat de wasted ne crezi incat sa inghitim ca exact pe 25 iulie bluemamba primeste un mail de la Stefania si eu unul de la Alex.
    Marius, tu poti spune orice vrei. Ai acest DREPT! Si eu pot sa spun ca te-a platit Utopia ca sa faci un programel care sa trimita automat cateva mailuri (printre care tie si lui bluemamba) folosind formularul nostru pentru ca dupa un timp sa vii aici pe forum si sa arunci nu noroi in noi ca sa plece userii din debara in Utopia. Dar asta nu inseamna ca ar fi si adevarat... Nu-i asa!?

Acum 17-18 ani, venea militia la tine acasa si iti spunea ca l-ai vorbit de rau pe Tovarasu`. Si TU trebuia sa demonstrezi ca ei gresesc. Acum e un pic altfel... Cel putin la nivel teoretic.

Daca tu din presupuneri si supozitii tragi niste CONCLUZII CLARE, e problema ta. Este felul tau de a gandi si/sau vedea problema. Nu inseamna ca este si cazul celorlalti. Atitudinile totalitariste nu au adus beneficii, iar asta o putem vedea din istorie...

Cristian Mezei este deconectat Administrator
    Reputatie:
    62
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    62

Implicit

Citat Postat în original de media2nd Vezi Post
    Si eu pot sa spun ca te-a platit Utopia ca sa faci un programel care sa trimita automat cateva mailuri (printre care tie si lui bluemamba) folosind formularul nostru pentru ca dupa un timp sa vii aici pe forum si sa arunci nu noroi in noi ca sa plece userii din debara in Utopia.
    Scuze dar nu ma pot abtine. CUM sa poti spune asa ceva ? E aberant Doamne.

Eu imi aduc aminte 100% ca am primit si eu mail-uri cu Stefania, insa nu mai am mail-urile. E pacat. Puteam sa iti arat sursa sa intelegi odata, ca a FOST SPAM.

Inacceptabil.
    Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    27th March 2006
    Posturi
    17
    Putere Rep
    0

Smile

Citat Postat în original de Cristian Mezei Vezi Post
    Scuze dar nu ma pot abtine. CUM sa poti spune asa ceva ? E aberant Doamne.

Eu imi aduc aminte 100% ca am primit si eu mail-uri cu Stefania, insa nu mai am mail-urile. E pacat. Puteam sa iti arat sursa sa intelegi odata, ca a FOST SPAM.

Inacceptabil.
    Deci... ca sa ne lamurim... Faptul ca eu am pe un site un formular in care X poate sa trimita un email lui Y este considerat SPAM? Sau daca vre-unul abuzeaza de chestia asta si face vre-un progamel ceva, inseamna ca NOI facem SPAM? Daca da... dati-mi idei... ar trebui sa bag formularul in joc (adica dupa ce te loghezi) sau sa pun cod de tip poza, sau ce!?

PS: eu pot sa spun ORICE! Am castigat acest drept noi toti la un moment dat. Si, de fapt, din cate imi aduc aminte... (corectati-ma daca ma insel) SPAM este, conform legii din Romania, atunci cand trimiti o oferta comerciala!

PS2: daca eu accesez forumul tau si fac un programel prin care trimit la toti userii tai un mesaj privat... inseamna ca tu faci SPAM!?

Reputatie:
    62
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    62

Implicit

PS2: daca eu accesez forumul tau si fac un programel prin care trimit la toti userii tai un mesaj privat... inseamna ca tu faci SPAM!?
    Ca sa ma lamuresc, ceea ce vrei sa spui tu este ca voi nu ati trimis acele mail-uri cu Stefania si cum mai erau ?

Deci repet: "ceea ce vrei sa spui tu este ca voi nu ati trimis acele mail-uri cu Stefania si cum mai erau ?"

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    27th March 2006
    Posturi
    17
    Putere Rep
    0

Implicit

Cristian, eu nu mai vreau sa spun nimic. Ok? Daca tu te-ai apucat sa pui stampile pe aici si sa decizi ce e admisibil si ce e inadmisibil, orice as spune eu nu ar mai fi relevant.

Tu esti aici la fel cum sunt eu in debara... Cand ma supar, si AM IMPRESIA ca cineva greseste, banez in stanga si in dreapta. Tai si spanzur. Cand este cazul... deci iti inteleg atitudinea TERITORIALA (este innascuta, nu avem ce ii face). Deci repet: iti inteleg atitudinea.

Nu inecercam sa ma cert cu nimeni, ci doar sa inteleg niste chestii. Nici mie nu imi place ideea de SPAM. Noi la birou cred ca primim in jur de 1000 de emailuri nedorite. Cam cat timp crezi ca se pierde ca sa filtreze fiecare si sa se sape prin aceste email-uri? Inmulteste apoi cu 15 Euro/ora si o sa vezi la ce se ajunge. Daca ai fi fost putin atent, ai fi vazut ca, intr-o oarecare masura, suntem in aceeasi barca.

Deci, ca sa ne lamurim si sa concluzionam. Eu nu mai zic nimic. Tu ai perfecta dreptate, orice ai spune (ca oricum esti Administrator si daca eu zic ceva ce nu iti convine, fie stergi sau editezi, fie ma banezi). Din punctul meu de vedere poate fi considerat un subiect inchis. Pentru ca e CLAR ca nu vom avea o opinie comuna in aceasta situatie.

Exista totusi chestii cu care am cazut de acord (forum . seopedia . ro/showthread . php?p=21335#post21335).

Reputatie:
    62
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    62

Implicit

Cristian, eu nu mai vreau sa spun nimic. Ok?
    Dar eu vreau sa spui, te rog ..

"Ceea ce vrei sa spui tu este ca voi nu ati trimis acele mail-uri cu Stefania si cum mai erau ?"

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    27th March 2006
    Posturi
    17
    Putere Rep
    0

Smile

Doar daca imi spui cum ti se pare post-ul meu din accesibilitate!

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    69
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    69

Implicit

PS: eu pot sa spun ORICE! Am castigat acest drept noi toti la un moment dat. Si, de fapt, din cate imi aduc aminte... (corectati-ma daca ma insel) SPAM este, conform legii din Romania, atunci cand trimiti o oferta comerciala!

Spamul e de mai multe feluri. Si doar pentru ca legea romaneasca nu le reglementeaaz sau cunoaste asta nu inseamna ca el nu poate fi "taxat".
    Exista email spam, reglementat de statul roman..
    Exista Web sau SEO spam. Care tine de motoarele de cautare. Nu are nevoie de reglementare legala, e o sugestie facuta de motoarele de cautare spre a nu se folosi.
    Exista spam pe forumuri. Cel in care postezi link-uri de aiurea cu scop publicitar si fara sa aibe o treaba cu forumul respectiv. NU trebuie lege pentru asa ceva. Legea pe forumul respectiv o fac adminii si politica lor de administrare.
    Exista ODP spam..care e total diferit de ce am scris pana acum. Trimiterea de link-uri simultan inmai multe categorii fara relevanta. Deasemenea nu are nevioe de nici o lege.

Pe care Din astea le-ai cunoscut pana acum?

Daca prin intermediul acestui forum se trimite spam catre useri, noi sintem raspunzatori. Da, pentru ca noi il administram si noi putem opri acest lucru. Sintem o cale facilitata de spam pentru un user.

Cat despre plagiat...imi poti spune cate site-uri romanesti ai vazut, ca sa imi dau seama de ce nu ai mai vazut pana atunci.

O sa spui ca nu are relevanta ceea ce te-am intrebat. Atunci pot sa iti spun ca acel plagiat de care spui tu, e o metota destul de folosita si pe alte site-uri. Casa fie plagiat..trebuie efectiv sa fie copiat de pe site-ul tau.
    O forma asemanatoare nu e neaparat plagiat. Sau nu poti acuza de asa ceva.

O fraza asemanatoare intr-o poezie nu e plagiat, e lipsa de inspiratie si creatie. 2 fraze identice dintr-o poezie e o forma de plagiat.

Ar trebui sa incerci sa scoti la iveala ceea ce ati schimbat voi in site si nu sa motivezi ceea ce a fost.
    Ne intereseaza ceea ce urmeaza.
    Bafta.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    69
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    69

Implicit

Citat Postat în original de bluemamba Vezi Post
    ideea este simpla,
    nu stiu nici o Stefania care sa aiba adresa: "indebara@media2nd.com" si totusi:
    Aici e spamul "care sa aiba adresa: "indebara@media2nd.com" "
    Spamul a fost trimis de pe indebara @media2nd.com. E al vostru.
    Daca ati fi pus optiune sa isi treaca o adresa de email, alta de cat asta..nu ar fi fost spam facut de voi.

Pe site scrie:
    Ai un prieten pe care ai dori sa il capacesti (dopuiesti, altoiesti, ametesti etc)? Completeaza formularul de mai jos si Zarel, gandacelul din debara, ii va trimite un email din partea ta.
    De ce nu din partea lui a utilizatorului?
    Ultima modificare făcută de Krumel; 15th September 2006 la 11:54. Motiv: Adaugat.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 19th February 2009, 13:21
  2. EMAIL SPAM Comunicate 1001 - 1001net.ro E-MAIL SPAM
    De BladHaund în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 5th April 2008, 10:06
  3. SPAM: www.indebara.ro
    De Cristian Mezei în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 16th December 2006, 01:34
  4. www.indebara.ro - alte comunicari tari.
    De Cristian Mezei în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 16
    Ultimul Post: 30th October 2006, 04:12
  5. Www.indebara.ro Plagiatori
    De Cristian Mezei în forumul Plagiat
    Răspunsuri: 21
    Ultimul Post: 28th March 2006, 12:55

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •