Postat în original de
Gelu
Dar nu mai bine le vindeți?
Am avut / am alte domenii la vânzare. Acestea de mai sus, din primul post, în principiu, nu sunt de vânzare. Au fost cumpărate fie special pentru închiriere, fie pentru dezvoltare sau ca investiție. Sunt domenii EMD care, posibil, sunt cele mai bune pe nișele respective sau la care nu ai alternativă mai bună disponibilă. @AntonioTony poate să confirme.
Spun în principiu fiindcă nu știi ce poate apărea în viitor (am avut un astfel de domeniu - care era cumpărat pentru dezvoltare și începusem proiectul - și pentru care am primit o sumă de nerefuzat; nu aș fi "scos" banii primiți pe el nici în 10 ani dacă mă ocupam eu de el).

Postat în original de
Gelu
Felicitări. Important este să găsești să le închiriezi ca să îți scoți investiția + profit.

Postat în original de
Gelu
Eu vând bine site-uri (fac ceva general valabil, care se aplică la toți), le urc pe prima pagină Google, apoi le vând (cedez cumpărătorului site-ului domeniul web, așa cum e legea pentru domeniile .ro).
Am realizat în trecut astfel de website-uri; nu mai am timp să fac în avans și să căut clienți pentru ele; doar la cerere.
Ultima modificare făcută de neo; 11th September 2024 la 05:45.
Local SEO România & Germania & Austria & UK -> webmaster . linux @ gmail . com