Rezultate 1 la 9 din 9

Subiect: Închiriere domenii web exact match (cu / fără website)

neo
    neo este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    13th August 2007
    Posturi
    288
    Putere Rep
    36

Thumbs up Închiriere domenii web exact match (cu / fără website)

Salut,

Pentru că în aceste zile am primit o cerere de închiriere a unui domeniu exact match de care "uitasem", m-am uitat prin portofoliu ...

Dacă cineva este interesat de închiriere domenii web exact match (cu / fără website), extensii .ro si .com, pe nișele anunțuri gratuite, tiglă metalică, tâmplărie pvc și avocatură, îmi poate lăsa un mesaj sau email la webmaster.linux@gmail.com

Domeniile sunt poate cele mai bune din nișa lor, multe înregistrate înainte de anii 2000, cu mici excepții - permanent online, unele au avut website (acum au landing page) / altele au website (în principiu, ar trebui actualizat sau schimbat cu unul nou).

O zi bună!
    Ultima modificare făcută de neo; 29th August 2024 la 04:49.
    Local SEO Germania & Austria & UK -> webmaster . linux @ gmail . com

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.708
    Putere Rep
    30

Implicit

culmea ca si eu ma gandisem la treaba asta de mult, am cateva domenii pe car ele tot tin si nu am timp de ele, dar n-am prea vazut pe nimeni dispus sa le ia cu chirie. Succes! Cam la ce preturi te-ai gândit?
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

neo
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    13th August 2007
    Posturi
    288
    Putere Rep
    36

Thumbs up

Citat Postat în original de Rapsodia Vezi Post
    culmea ca si eu ma gandisem la treaba asta de mult, am cateva domenii pe car ele tot tin si nu am timp de ele, dar n-am prea vazut pe nimeni dispus sa le ia cu chirie. Succes! Cam la ce preturi te-ai gândit?
    Eu închiriez de mult timp pachete complete (domeniu EMD + găzduire + website nou + administrare + seo / promovare). În principiu, sunt firme care nu doresc nicio "bătaie de cap" și preferă să achite o sumă lunară pentru tot. Prețul per pachet variază mult. Depinde de cerințe.

Există cerere de închiriere pentru domenii EMD de TOP / Premium ( TLD de țară sau .com / exact match și nu parțial / căutări multe / notorietate în nișa respectivă / concurența mare pe nișă etc.); aceste domenii, în mod normal, NU pot fi cumpărate (fie nu sunt de vânzare, fie cumpărătorul nu și le poate permite financiar etc.); sunt firme mari din afară care fac asta deja (închiriază domenii). Contrar a ceea ce se spune, ca EMD-ul nu prea mai este ce a fost, se caută. Dacă nu dorești dezvoltarea unui brand, atunci un EMD este o soluție excelentă și rapidă, fie ca site principal, fie ca tier.

Ca și prețuri de închiriere doar domeniu web: depinde foarte mult de domeniul dorit; una este să închiriezi un domeniu pe o nișă mică, alta pe una cu mare competitivitate etc.; eu am închiriat de la 25 euro / luna + tva.
    Ultima modificare făcută de neo; 29th August 2024 la 18:33.

AntonioTony este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    61
    Data înscrierii
    9th February 2011
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    42
    Posturi
    1.081
    Putere Rep
    61

Implicit

Citat Postat în original de neo Vezi Post
    Eu închiriez de mult timp pachete complete (domeniu EMD + găzduire + website nou + administrare + seo / promovare). În principiu, sunt firme care nu doresc nicio "bătaie de cap" și preferă să achite o sumă lunară pentru tot.
    Asta e varianta care iti garanteaza ca domeniul tau va putea fi refolosit dupa ce prima firma contractoare renunta sau incheie activitatea.

Am avut si eu o tentativa de binefacere, un ONG nu a avut bani sa cumpere domeniul "rechizite.ro" si le-am spus ca li-l las sa se foloseasca de el, ca voiau sa faca ceva frumos si ingenios.

Am facut asta fara sa ma gandesc ca l-ar putea strica daca voiau sa faca spam pe el sau ceva de genul.. pana la urma n-au facut nimic, deci a scapat teafar.

Deci buna ideea de a da domeniile cu tot pachetul, mai ales daca ai domenii premium, nu "anaaremerecoapte.ro" ))))
    Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.

neo
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    13th August 2007
    Posturi
    288
    Putere Rep
    36

Thumbs up

Citat Postat în original de AntonioTony Vezi Post
    Deci buna ideea de a da domeniile cu tot pachetul, mai ales daca ai domenii premium, nu "anaaremerecoapte.ro" ))))
    Da, domeniile exact match / EMD oferite spre închiriere din nișele menționate mai sus, în prima postare, sunt premium pe domeniul lor de activitate; nu găsești altceva mai bun disponibil în piață (adică liber la înregistrare, disponibil la vânzare sau închiriere); ai PM
    Ultima modificare făcută de neo; 30th August 2024 la 04:59.

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.708
    Putere Rep
    30

Implicit

M-ai facut curios, da-mi si mie ce ai si preturile. Astept PM
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

neo
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    13th August 2007
    Posturi
    288
    Putere Rep
    36

Implicit

Citat Postat în original de Rapsodia Vezi Post
    M-ai facut curios, da-mi si mie ce ai si preturile. Astept PM
    Am răspuns.

Gelu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    4th October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    86
    Putere Rep
    26

Implicit

Și eu am închiriat luna asta site-ul https://www.totcurat.ro și acum urcă spre prima pagină un website de beton amprentat, am vorbit cu o firmă.
    Dar nu mai bine le vindeți? Eu vând bine site-uri (fac ceva general valabil, care se aplică la toți), le urc pe prima pagină Google, apoi le vând (cedez cumpărătorului site-ului domeniul web, așa cum e legea pentru domeniile .ro).
    Clienții s-au mutat online? Eu pot să vă ajut să ajungeți la ei!
    https://www.fgd.ro

neo
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    13th August 2007
    Posturi
    288
    Putere Rep
    36

Thumbs up

Citat Postat în original de Gelu Vezi Post
    Dar nu mai bine le vindeți?
    Am avut / am alte domenii la vânzare. Acestea de mai sus, din primul post, în principiu, nu sunt de vânzare. Au fost cumpărate fie special pentru închiriere, fie pentru dezvoltare sau ca investiție. Sunt domenii EMD care, posibil, sunt cele mai bune pe nișele respective sau la care nu ai alternativă mai bună disponibilă. @AntonioTony poate să confirme.

Spun în principiu fiindcă nu știi ce poate apărea în viitor (am avut un astfel de domeniu - care era cumpărat pentru dezvoltare și începusem proiectul - și pentru care am primit o sumă de nerefuzat; nu aș fi "scos" banii primiți pe el nici în 10 ani dacă mă ocupam eu de el).

Și eu am închiriat luna asta site-ul https://www.totcurat.ro și acum urcă spre prima pagină .
    Felicitări. Important este să găsești să le închiriezi ca să îți scoți investiția + profit.

Eu vând bine site-uri (fac ceva general valabil, care se aplică la toți), le urc pe prima pagină Google, apoi le vând (cedez cumpărătorului site-ului domeniul web, așa cum e legea pentru domeniile .ro).
    Am realizat în trecut astfel de website-uri; nu mai am timp să fac în avans și să căut clienți pentru ele; doar la cerere.
    Ultima modificare făcută de neo; 11th September 2024 la 05:45.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Vând 5 Domenii Exact Match
    De Iulian Grecu în forumul Domenii
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 21st October 2012, 15:57
  2. De vanzare 400 domenii exact match
    De Serban Cristian în forumul Domenii
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 14th June 2012, 10:31
  3. Domenii web exact match
    De edy12006 în forumul Domenii
    Răspunsuri: 1