Postat în original de
Rapsodia
culmea ca si eu ma gandisem la treaba asta de mult, am cateva domenii pe car ele tot tin si nu am timp de ele, dar n-am prea vazut pe nimeni dispus sa le ia cu chirie. Succes! Cam la ce preturi te-ai gândit?
Eu închiriez de mult timp pachete complete (domeniu EMD + găzduire + website nou + administrare + seo / promovare). În principiu, sunt firme care nu doresc nicio "bătaie de cap" și preferă să achite o sumă lunară pentru tot. Prețul per pachet variază mult. Depinde de cerințe.
Există cerere de închiriere pentru domenii EMD de TOP / Premium ( TLD de țară sau .com / exact match și nu parțial / căutări multe / notorietate în nișa respectivă / concurența mare pe nișă etc.); aceste domenii, în mod normal, NU pot fi cumpărate (fie nu sunt de vânzare, fie cumpărătorul nu și le poate permite financiar etc.); sunt firme mari din afară care fac asta deja (închiriază domenii). Contrar a ceea ce se spune, ca EMD-ul nu prea mai este ce a fost, se caută. Dacă nu dorești dezvoltarea unui brand, atunci un EMD este o soluție excelentă și rapidă, fie ca site principal, fie ca tier.
Ca și prețuri de închiriere doar domeniu web: depinde foarte mult de domeniul dorit; una este să închiriezi un domeniu pe o nișă mică, alta pe una cu mare competitivitate etc.; eu am închiriat de la 25 euro / luna + tva.
Ultima modificare făcută de neo; 29th August 2024 la 18:33.
Local SEO Germania & Austria & UK -> webmaster . linux @ gmail . com