Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 18 din 18

Subiect: Ofer 50$ pentru o sugestie domeniu site copii

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    132
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    132

Implicit

Citat Postat în original de Dragos Nicu Vezi Post
    Cod:
    7th July 2015
    Intreb si eu aici, ca prin PM nu am primit inca nici un raspuns si nu de alta, dar sunt 2 saptamani si poate uit si eu de 'pont'.
    - Imi dai domeniul ce ti l-am dat ca pont, sau banii promisi?

Ma gandesc ca nu e cazul de "tzapa" (sau o problema financiara) dar incep sa-mi pun intrebari, oare in 2 saptamani sa nu ai timp nici macar de un PM? (tinand cont ca ai mai intrat de cateva ori bune pe forum de atunci - nu am stat sa te 'stresez' pe mail/fb, bla bla)
    Cu siguranta pontul ti-l dadeam si daca era fara renumeratie, pentru ca sunt colegi de mult si meritai.
    Singura diferenta e ca ar trebui sa ne tinem de "promisiuni", right?

Mersi.
    Tare Deci era si gratis, dar pentru ca nu se tine de promisiune (sa plateasca) e contra cost

Pune si tu 1% pe zi de intarziere, ca sa fie corect (eu asa am facut si de la 2800 euro a ajuns la 3500 euro). Kidu, faci si tu plata? Azi?

Si pune poza cu ordinul de plata. AZI!
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    84
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    49
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    84

Implicit

lol.
    yes boss

LogOn este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    22
    Data înscrierii
    17th April 2015
    Locaţie
    Nespecificat
    Vârstă
    41
    Posturi
    343
    Putere Rep
    22

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    Tare Deci era si gratis, dar pentru ca nu se tine de promisiune (sa plateasca) e contra cost

Pune si tu 1% pe zi de intarziere, ca sa fie corect (eu asa am facut si de la 2800 euro a ajuns la 3500 euro). Kidu, faci si tu plata? Azi?

Si pune poza cu ordinul de plata. AZI!
    Nu cred ca era cazul sa fii ironic, cel putin nu in cazul de fata. Sunt convins ca lui Serban i-a scapat si ca situatia se rezolva foarte simplu cu un al doilea PM, da' nu inteleg de ce trebuie sa ai tu ceva de spus la orice... Doar parerea mea, pe care ma simt liber sa o exprim

Dragos Nicu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    20th January 2008
    Locaţie
    Sibiu, RO
    Posturi
    2.011
    Putere Rep
    45

Implicit

Daca thread-ul incepea fara "Ofer $50 pentru" tot asta era rezultatul, asta era ideea ToMitza'

A facut plata, dar fara dobanda, din pacate

Mersi Serbane,
    Spor si succes
    Poti sa dai de mine usor, @contact.

Tom
    Reputatie:
    132
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    132

Implicit

Citat Postat în original de LogOn Vezi Post
    Nu cred ca era cazul sa fii ironic, cel putin nu in cazul de fata. Sunt convins ca lui Serban i-a scapat si ca situatia se rezolva foarte simplu cu un al doilea PM, da' nu inteleg de ce trebuie sa ai tu ceva de spus la orice... Doar parerea mea, pe care ma simt liber sa o exprim
    Imi cer scuze ca am spus acelasi lucru si ca postez pe forum. Dar e nevoie de cineva care sa mai dea cate un sut in fund, altfel aveti toti impresia ca stam la aceeasi scara de bloc.

Oricum o sa iau o pauza de la posturile utile, o sa ma axez doar pe trolling. Am voie?

Daca thread-ul incepea fara "Ofer $50 pentru" tot asta era rezultatul, asta era ideea ToMitza'
    Pai normal ca asa e topicul, dar tu ai spui ca il lasi gratis cu 50$. Iar daca nu erau foarte importanti cei 50 usd, nu faceai un astfel de post, sau ma insel?

Citat Postat în original de Serban Cristian Vezi Post
    lol.
    yes boss
    Ok, am rezolvat si problema asta, ca deja eram speriat de urmatorul post " teapa kidu" . Incearca sa nu mai uiti, nu cred ca ai ceva mai important de facut, iar daca ai, nu mai intra pe forum fara sa platesti (intai platesti, dupa intri pe forum!), we are watching you.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Dragos Nicu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    20th January 2008
    Locaţie
    Sibiu, RO
    Posturi
    2.011
    Putere Rep
    45

Implicit

Pai normal ca asa e topicul, dar tu ai spui ca il lasi gratis cu 50$. Iar daca nu erau foarte importanti cei 50 usd, nu faceai un astfel de post, sau ma insel?
    Pai (cred ca) te inseli. Tu iti gasesti logica in asta?

Sunt importanti si $3 atat timp cat i-ai castigat pe merit, insa alta era ideea. Si anume e vorba de cuvant, de trust.
    Si un astfel de post (memento) e cat se poate de prietenos si non-agresiv, am zis sa dau o notificare vizibila atunci cand are timp, nu am stat sa-i spamez mediul personal.

PS: Daca erau asa importanti (ca asta defapt vrei tu sa scoti in evidenta tot timpul - tu esti regele, bogatul, si noi astia mici ne taraim pe forum pentru $5) ii dadeam 17 mail-uri, 15 PM-uri, 4 mesaje fb si vreo 3 buzz-uri pe Y!M.
    PS2: Tu in schimb chiar n-ai altceva mai bun si abia astept sa mai vrei ponturi, voi face brainstorming primul, stiu ca faci plata instant.

Eu ma opresc aici ca dezvoltam thread-ul si nu are rost.

Pontul a fost dat, banii au fost primiti. Totul bine mersi!
    Poti sa dai de mine usor, @contact.

Tom
    Reputatie:
    132
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    132

Implicit

Sunt importanti si $3 atat timp cat i-ai castigat pe merit, insa alta era ideea. Si anume e vorba de cuvant, de trust.
    Si un astfel de post (memento) e cat se poate de prietenos si non-agresiv, am zis sa dau o notificare vizibila atunci cand are timp, nu am stat sa-i spamez mediul personal.

PS: Daca erau asa importanti (ca asta defapt vrei tu sa scoti in evidenta tot timpul - tu esti regele, bogatul, si noi astia mici ne taraim pe forum pentru $5) ii dadeam 17 mail-uri, 15 PM-uri, 4 mesaje fb si vreo 3 buzz-uri pe Y!M.
    PS2: Tu in schimb chiar n-ai altceva mai bun si abia astept sa mai vrei ponturi, voi face brainstorming primul, stiu ca faci plata instant.

Eu ma opresc aici ca dezvoltam thread-ul si nu are rost.

Pontul a fost dat, banii au fost primiti. Totul bine mersi!
    Daca doreai o notificare vizibila, exista PM. Dar daca ai stat sa verifici cand se logheaza un user pe forum, atunci nu mai vorbim de notificare vizibila.

Pentru mine asta inseama altceva. Daca cineva ma verifica daca sunt pe forum, inseamna ca il intereseaza foarte tare ce fac eu, iar asta ma deranjeaza.

Cu siguranta pontul ti-l dadeam si daca era fara renumeratie, pentru ca sunt colegi de mult si meritai.
    Asta insemna un raspuns de genul: Serban, am vazut ca nu ai timp de forum, asa ca m-am gandit sa renunt la premium, pentru ca suntem colegi de mult si meriti! Dar banuiesc ca realitatea e alta si e dura.

Mie partea asta mi-a placut cel mai mult, de aceea am postat.

Nu cred ca ai realizat nici tu si nici LogON, ca postul era cu dedicatie pentru Kidu, cu care eu lucrez de mult timp si ne cunoastem foarte bine. Chiar l-am sunat sa rad de el

Dar cine stie, poate intr-o zi, o sa intelegeti viata altfel si o sa va amuzati si voi de ceea ce postati!

Hai sa-ti explic eu cum functioneaza logica mea, ca vad ca tot nu pricepi.

- ai dat un pont, care oricum era in lista de domenii, pentru ca , ghici ce?
    - ai primit notificare ca esti indreptatit sa primesti bonusul oferit, indiferent de faptul ca pontul sugerat era deja pe lista (ca sa nu existe discutii), ca nu o sa fie folosit, etc.
    - Userul respectiv este unul dintre cei mai vechi de pe forum, care nu are probleme de "teapa" ca multi altii de aici.

Iar acum, tu te vaiti ca ai facut o munca de "creatie" extrem de valoroasa, pe care oricum aveai de cand sa o oferi gratuit, dar pentru ca si cei 3$ sunt valorosi (pentru ca sunt "pe merit"), preferi sa ceri cei 50$ si ideal sa o faci public, ca poate cine stie, risti o "teapa" de la un user serios. Wow!

Kidu a spus clar ca-ti face plata, pentru ca tu ai castigat concursul de sugestii, dar ca mai astepta sugestii pentru ca nu o sa foloseasca domeniul! Au trecut 2 saptamani, nu a fugit, nu a spus altceva. A intarziat?

Pricepi ceva din ce incerc sa zic? Oricum daca nu sunt eu vinovat, e Ponta, Basa, Boc sau cine stie poate chiar vremea.

Ma bucur ca ti-ai primit banii si mai ales ca am contribuit esential la acest lucru. Nu ma astept la un multumesc, pentru ca nu ai de ce, se subintelege din postarile tale la adresa mea

--------------

Ca sa-ti raspund si la atacuri:

Da, eu sunt unul dintre cei cu astfel de posturi (ofer x pentru y);
    Da, eu sunt unul dintre cei care este "platitor" (indiferent ca de multe ori nu trebuia, am platit);
    Da, eu sunt unul care are pretentia sa nu fie urmarit;
    Da, eu sunt unul dintre cei care castiga mai mult decat media;
    Da, eu sunt unul dintre userii activi de pe forum;
    etc.

Daca te deranjeaza astfel de lucruri, eu cred ca ai o problema care nu are legatura cu mine personal, dar ai nevoie de cineva pe care "sa dai vina".
    Ultima modificare făcută de Tom; 24th July 2015 la 17:22.

LogOn este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    22
    Data înscrierii
    17th April 2015
    Locaţie
    Nespecificat
    Vârstă
    41
    Posturi
    343
    Putere Rep
    22

Implicit

Tom, vezi ca in timp ce ne-ai explicat noua cat esti de bun, ai pierdut o gramada de bani, deci nu-ti mai pierde timpul cu muritorii de rand

P.S.: respect faptul ca esti vechi pe acest forum si cu siguranta contributia ta aici cu greu se poate egala, dar consider ca atitudinea "sunt mai bun decat cineva" nu iti este utila, nici aici si nici in viata in general. In rest, tu intelegi ce vrei si ii tratezi pe restul cum consideri tu ca e mai bine!
    Ultima modificare făcută de LogOn; 24th July 2015 la 21:49.

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 22nd July 2015, 08:58
  2. Răspunsuri: 19
    Ultimul Post: 27th April 2015, 19:05
  3. Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 28th July 2014, 18:34
  4. Ofer 20euro pentru o sugestie de nume domeniu
    De catalinux19 în forumul Domenii
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 24th July 2014, 22:57
  5. Ofer 20$ pentru sugestie domeniu