Postat în original de
LogOn
Nu cred ca era cazul sa fii ironic, cel putin nu in cazul de fata. Sunt convins ca lui Serban i-a scapat si ca situatia se rezolva foarte simplu cu un al doilea PM, da' nu inteleg de ce trebuie sa ai tu ceva de spus la orice... Doar parerea mea, pe care ma simt liber sa o exprim

Imi cer scuze ca am spus acelasi lucru si ca postez pe forum. Dar e nevoie de cineva care sa mai dea cate un sut in fund, altfel aveti toti impresia ca stam la aceeasi scara de bloc.
Oricum o sa iau o pauza de la posturile utile, o sa ma axez doar pe trolling. Am voie?

Postat în original de
Dragos Nicu
Daca thread-ul incepea fara "Ofer $50 pentru" tot asta era rezultatul, asta era ideea ToMitza'
Pai normal ca asa e topicul, dar tu ai spui ca il lasi gratis cu 50$. Iar daca nu erau foarte importanti cei 50 usd, nu faceai un astfel de post, sau ma insel?

Postat în original de
Serban Cristian
lol.
yes boss
Ok, am rezolvat si problema asta, ca deja eram speriat de urmatorul post " teapa kidu" . Incearca sa nu mai uiti, nu cred ca ai ceva mai important de facut, iar daca ai, nu mai intra pe forum fara sa platesti (intai platesti, dupa intri pe forum!), we are watching you.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.