Citat Postat în original de inSecure Vezi Post
Off: da, stiu cum e... Sunt cativa foarte buni in bucuresti, dar am ceva prieteni care au terminat medicina si aia cei mai buni pleaca tin tara decat sa munceasca pe 800-900RON pe luna (ne raman doar aia care au copiat cu hands-free..). Doamne fereste sa ajungi pe la spitale din provincie (sau unele chiar din bucuresti)..nu iti povestesc ca te sperii (taiat picior gresit, scos vezica (credea ca e tumoare) ) etc..
Eu vb de doctorii buni din bucuresti

La tara, (curtea de arges) m-am dus cu baiatul (2 ani) era racit, si tusea rau. Doctorul dormea. L-a consultat, direct antibiotic + internare. M-am speriat cand am vazut in ce hal e spitalul de acolo, si am plecat la buc. In 1h eram la Grigore Alexandrescu, concultat, diagnostic prost+ internare. In 20 de min eram la Victor Babes, tratament si plecat acasa.

E singurul avantaj ca stai in Bucuresti, ai multe optiuni. In provincie esti mancat!

Am un amic sta la Peris langa Bucuresti, face cam 40 de min pana in centru. Casa, curte, lac,... frumos. Ghici cat face salvarea?

Oricum asta e un subiect complex, care mai devreme sau mai tarziu o sa ne manance pe toti. Indiferent daca ai bani sau nu, doctorii NU mai sunt premium.