Da mrjohnny, vrabiuta era printre domeniile care imi placeau cel mai mult din tot ce i-am recomandat si inca unu, tripbox.ro, care l-am trimis pe PM, dar l-am mentionat si aici
Am fost atentionat ca s-ar putea sa nu fie pe bune toata treaba asta, dar eu tind sa ma incred prea mult in oameni .. my bad
M-as fi bucurat sa castige un coleg caruia sa-i vedem si noi profilul, care sa aibe o vechime pe forum .. dar uneori cerem prea mult
Succes cu mywalk.me
Sunt ferm convins ca Oana S va intra pe forum in urmatoarele ore si va confirma receptionarea platii. Poate chiar vom avea parte si de un extras de cont, sa se lumineze toata lumea.
Vand pachet de advertoriale pe site-uri autoritare -> vezi oferta
Ai nevoie de un site profi pentru afacerea ta? Contacteaza-ma!
Sunt ferm convins ca Oana S va intra pe forum in urmatoarele ore si va confirma receptionarea platii. Poate chiar vom avea parte si de un extras de cont, sa se lumineze toata lumea.
Si eu, mai ales ca o caut de ceva timp, si nu o gasesc. Vreau sa gasesc posturile cu ponturi, la ce sugestii are, e mina de aur.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Va intra si va confirma .. dar sa vezi cate ore vechime va avea profilul ei
Nu insulta inventivitatea romanului.
Postat în original de dontedro
Ofer 100$ pentru cea mai bună idee, pe care o voi și folosi, materializându-se într-un nume de domeniu pentru un site general de turism. .
Mai bine cereai un pont gratuit sau ofereai 10 dolari pe bune