rotld sunt stat independent de orice lege europena,a internationala sau a romaniei.
orice tip de tranzactii sau modificari se fac prin metode arhaice.
vor face fix ceea ce vor, asa ca nu va bateti capul.
rotld sunt stat independent de orice lege europena,a internationala sau a romaniei.
orice tip de tranzactii sau modificari se fac prin metode arhaice.
vor face fix ceea ce vor, asa ca nu va bateti capul.
@RoxanaN, Rotld are un regulament afisat pe site si il poate modifica pe parcurs in functie de necesitati. Eu am vorbit telefonic la ROTLD si mi-au confirmat ca asteapta o modificare in parlament a unei legi careia se supun si in secunda doi vor trece la plata anuala. Abia astept sa vad ziua aia.
Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012
Si eu Felix, sunt o multime de domenii care nu se folosesc si cu proprietari chinezi.
In felul acesta va creste si piata de vanzari a domeniilor .ro, si sunt sigura ca vor aparea si proiecte noi atat timp cat se vor elibera domenii numai bune de investit.
PS: Cred totusi ca domeniile premium ce se vor elibera vor fi "agatate" de persoane din cercul rotld, ci nu dupa modelul primul venit - primult servit.
Anunturi gratuite online de mica publicitate, anunturi auto cu masini second hand de vanzare, dezmembrari si piese auto.
Sunt mult prea multe domenii premium ocupate de tot felul indivizi straini, nu se risca ei sa le inregistreze pe toate, eu zic sa ne facem deja o lista cu domenile dorite si sa fim pe fazaPS: Cred totusi ca domeniile premium ce se vor elibera vor fi "agatate" de persoane din cercul rotld, ci nu dupa modelul primul venit - primult servit.![]()
Daca ar exista garantii ferme ca totul ar decurge cinstit, atunci e de luat in seama orice varianta, dar nu oricum, pentru ca un pret la .ro poate sa se pastreze la 30 de euro dar anual si atunci nu cred ca o sa-i incante pe cei mai multi, poate fi 15 euro sau 5 euro, de ce nu, totusi RoTLD face pretul.
Lupta grea se duce cu garantarea sanselor egale pentru toti, transparenta si un proces cinstit de trecere la un astfel de model, in cazul in care se opteaza pentru modelul asta. N-as vrea ca oamenii din interior si firmele sa ne foloseasca doar ca pe o masa de presiune pentru interesele lor fara beneficii reale pentru noi.
Ultima modificare făcută de 100R; 20th September 2012 la 14:58.
Nu stiu daca exista o "Uniune a firmelor de hosting pe Romania" (gen cum au agentiile de turism sau agentiile imobiliare) ei ar trebui sa verifice ce sistem are Rotld si cat de criptat este pentru ca angajatii sa nu aiba acces la ora si secunda cand expira un domeniu.
Are careva din voi o factura emisa de Rotld pe care sa fie specificat ca ai cumparat un domeiu pe viata, timp nelimitat?
Ei au vandut domeniile conform politici pe care o practica unde este specificat clar ca pot sa modifice regulile.
Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012
De pe pagina asta http://portal.rotld.ro/pages/ro/6/
Plăți
Costul pentru un domeniu .ro este 51,26 USD + TVA (24%).
Nu exista taxa de mentenanta anuala in prezent. Plata se face la inregistrare.
Daca se va introduce taxa de mentenanta anuala veti fi anuntati din timp.
Sa va asteptati cat de curand la taxa anuala!!!
curand? zile, saptamani, luni? sa stiu sa apuc sa fac o lista cevaSa va asteptati cat de curand la taxa anuala!!!![]()
1. chiar daca se introduce plata anuala cu siguranta se vor compensa cu cei care au platit taxa pe termen nelimitat cu un minim de 3 .. 4 .. 5 ani gratuit ( altfel e posibil sa aibe foarte multe probleme si nu cred ca se risca sa faca o astfel de inconstienta ) ... prin urmare nu veti vedea domenii eliberate decat peste x ani
2. chiar daca peste x ani se vor elibera domenii nu va faceti sperante sa prindeti vreunul ... daca e foarte valoros se va lua de catre amici/rude/catei de la ROTLD
... iar muritorii de rand poate or sa mai prinda ramasite
3. sunt convins ca nu s-au gandit cei de la rotld cum sa gestioneze o astfel de schimbare si chiar daca legea sau ce naiba asteapta ei se va intampla ... va mai trece o perioada foarte buna pana ajung la o formula prin care sa poata sa gestioneze un astfel de flux de plati/etc
Cat despre partea legala: am citit si eu "regulamentul" lor ... care e frectie la picior de lemn pentru ca in momentul in care inregistrezi un domeniu practic cumperi dreptul de folosinta asupra domeniului pe termen nelimitat. E ca si cum ai semna un contract cu ei. Clauza ca ei pot modifica un contract unilateral este nula, orice modificare a unui contract se face printr-o anexa la contract care trebuie semnata ( si stampilata ) de ambele parti.
Oare cate procese se vor intenta rotld-ului daca nu iau in considerare contractele semnate anterior si fac modificari la discretie.
Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)