Corect. Valoare 0 si pt mine. NU vad nici un fel de valorificare.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Am si eu bilete.com, cumparat acum 1 an, si sta gol, pentru ca de anul trecut comisionul pentru bilete de avion este 0 si 0%. Asa ca pare o nisa buna, dar nu mai e. Munca multa pentru portal, mai multa la seo, e o nisa puternica, dar monetizare slaba.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
@Broscoi - am gasit cateva zeci de oferte pentru nume de domenii similare din portofoliu pe care il administrez. Cu ceva timp in urma am vandut un domeniu unei firme din germania compus din doua keyword-uri, pe .eu cu aproximativ 500 eur
@Romaniac - daca ai timp pentru dezvoltarea unui portal multilinguage pentru vanzari bilete de avion sunt dispus sa pun la dispozitie unul sau mai multe dintre urmatoarele domenii:
airlines.eu
airticket.eu
air-ticket.eu
airtickets.eu
air-tickets.eu
flightticket.eu
flight-ticket.eu
flighttickets.eu
flight-tickets.eu
conditiile le putem discuta in privat.
GeoRanker - Local SEO Reverse Engineering Platform
@ RoManiac: E un nume frumusel, dar consider ca partea monetizabila e aproape egala cu 0. Din pacate companiile aeriene nu mai ofera cine stie ce comisioane pentru vanzarea biletelor de avion.
@ Emil: Si eu detin in portofoliu un domeniu legat de nisa asta pe care m-am gandit sa-l dezvolt, dar m-am razgandit intre timp ... e vorba de avioane.net (offtopic)
Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)
O idee de monetizare - vinzi machete de aeronave. Din experienta proprie iti spun ca in nisa "modelism" se castiga bine. Pasionatii de modelism au in general buzunarul larg.
The best things in life aren't things
Cred ca valoreaza la fel de mult ca abces.ro![]()
aeronave.ro e un domeniu dragut dar nu e premium . In opinia mea , valoarea e mai mica semnificativ de 650 E .
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)