Intre timp am reusit sa obtin de la ROTLD acceptul de a scoate domeniul din pending delete si sa fie activ din nou. au inteles ca nu e vorba de rea intentie si cu promosiunea mea ca pana maine rezolv situatia. Dar problema nu a fost integral rezolvata. Vor da curs in continuare cererii registrantului daca nu platesc domeniul.
Dar cum por sterge un domeniu care e pe numele meu !?! atat timp cat domeniul a fost activ o luna jumate? De domeniu nu te iei indiferent de nimic. Ar fi trebuit ca diferendumul de plata sa ramana a fi rezolvat intre mine si registrant. Ce treaba are ROTLD cu problemele noastre?
Si daca a fost o eroare de procesare a cardului si s-a dat eronat acceptul Ok al platii domeniul a fost inregistrat. Registrantul sa plateasca pentru greseala lor. Dar de domeniul meu , pe numele meu eu cred ROTLD nu are dreptul sa se atinga. Sa ia banii de la registrant nu sa astepte ca eu sa-l platesc. ca nu e datoria mea financiara catre ROTLD. E datoria financiara a registrantului catre ROTLD.
O sa ma duc sa platesc si sa termin cu problema.
@Promoteu nu conteaza registrantul E vorba de ROTLD

Răspunde cu citat