Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123
Rezultate 21 la 30 din 30

Subiect: 500.000 de domenii .ro înregistrate

kleampa este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    54
    Data înscrierii
    31st May 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    1.598
    Putere Rep
    54

Implicit

.co a fost promovat ca fiind international ... dintr-o piata internationala de cateva sute de milioane de internauti 600.000 e mult mai putin decat 500.000 din 6-7 milioane de romani pe net

parerea mea: putin conteaza cate sunt ca numar, conteaza mai mult continutul si serviciile oferite de site-uri... cand pe un site de interes general 80% din view-ul primei pagini e ocupat de bannere mie nu mi se pare ok
    la fel si cu serviciile, folositi vreun site romanesc care sa va scuteasca de munca manuala?

Marius Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th January 2007
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Posturi
    1.519
    Putere Rep
    53

Implicit

Citat Postat în original de kleampa Vezi Post
    .co a fost promovat ca fiind international ... dintr-o piata internationala de cateva sute de milioane de internauti 600.000 e mult mai putin decat 500.000 din 6-7 milioane de romani pe net

parerea mea: putin conteaza cate sunt ca numar, conteaza mai mult continutul si serviciile oferite de site-uri... cand pe un site de interes general 80% din view-ul primei pagini e ocupat de bannere mie nu mi se pare ok
    la fel si cu serviciile, folositi vreun site romanesc care sa va scuteasca de munca manuala?
    Buna observatie: numarul de domenii de vreo 4 ori mai mare (cam la asta estimez eu ca se va ajunge in mai putin de 2 ani daca se va trece la plata anuala) nu va insemna si o multiplicare a numarului de siteuri de calitate. Vor fi in plus domenii fara continut (cumparate de unii in speranta revinderii cu un pret mult mai mare, sa vezi atunci blocare domenii si limitare optiuni pentru cineva care doreste sa intre pe o nisa, degeaba se plang unii ca [cenzurat] pentru situatia actuala) si vor fi domenii pe care sunt siteuri de tip MFA sau similare. Numarul celor de calitate va creste foarte putin.

Marele castigator va fi ROTLD pentru care vad ca majoritatea "lucrati" inconstient, gratis si naiv (ca sa nu folosesc un cuvant mai dur). Deocamdata acesta ezita atat datorita problemelor tehnice pe care le-ar ridica aceasta trecere, cat si celor juridice (o mentiune in "contract" ca iti poti schimba in viitor termenii si conditiile este vulnerabila, mai ales cand e vorba de bani).

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Citat Postat în original de Nic Vezi Post
    @Marius Cristian
    Poti inregistra domenii ro cu plata anuala de la edomenii cu 10 euro pe an, daca vrei doar sa testezi piata cu domeniu, si nu esti sigur ca vrei sa il pastrezi pe viata.
    Stiam. Insa pentru ceea ce fac eu (undeva la mijloc intre cele doua categorii enuntate mai sus) conteaza foarte mult sa am costuri mici per domeniu (in cazul enuntat de tine as plati aproape dublu) si am observat ca extensia .ro nu conteaza asa de mult in procesul promovarii prin SEO (Nu bag mana-n foc ca asa e. Si nici in altceva. ).

Daniel este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    21st May 2008
    Locaţie
    Bucuresti(pt moment)
    Posturi
    493
    Putere Rep
    36

Implicit

pentru cei ce va temeti de "samsarii de domenii" : - da, vor fi cumparate mai multe domenii, dar cand vor vedea ca nu au ce sa faca cu ele, le vor lasa sa expire, iar lucrurile se vor echilibra.
    domeniile care valoreaza ceva sunt deja luate. punct.

Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th January 2007
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Posturi
    1.519
    Putere Rep
    53

Implicit

Citat Postat în original de Daniel Vezi Post
    pentru cei ce va temeti de "samsarii de domenii" : - da, vor fi cumparate mai multe domenii, dar cand vor vedea ca nu au ce sa faca cu ele, le vor lasa sa expire, iar lucrurile se vor echilibra.
    domeniile care valoreaza ceva sunt deja luate. punct.

Lipsa argumentelor ii face pe unii sa termine cu formulari de genul "si cu asta basta", "si am inchis discutia" sau cu ".punct".
    Eventual pun inainte un truism (n.r.: adevar evident) pentru a masca inexactitatile exprimate anterior.

Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    21st May 2008
    Locaţie
    Bucuresti(pt moment)
    Posturi
    493
    Putere Rep
    36

Implicit

care inexactitati, Marius? nu mai bine pierdeai 2 minute sa-mi aduci contra-argumente, sau sa-mi demontezi "inexactitatile", decat sa faci pe ironicul?
    daca gresesc, de ce nu publici tu in threadul dedicat domeniile alea cu valoare in threadul dedicat?

un exemplu de domenii cumparate doar pentru specula, dar care au fost lasate sa expire cand s-a observat ca taxa anuala pentru ele e o povara

Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th January 2007
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Posturi
    1.519
    Putere Rep
    53

Implicit

care inexactitati, Marius? nu mai bine pierdeai 2 minute sa-mi aduci contra-argumente, sau sa-mi demontezi "inexactitatile", decat sa faci pe ironicul?
    daca gresesc, de ce nu publici tu in threadul dedicat domeniile alea cu valoare in threadul dedicat?

un exemplu de domenii cumparate doar pentru specula, dar care au fost lasate sa expire cand s-a observat ca taxa anuala pentru ele e o povara
    Daca uiti de mana pan' la gura: http://forum.seopedia.ro/domenii/160...tml#post138422

Ideea e urmatoare: in dorinta de afirma o anumita directie (si eu subscriu la ea, si eu doresc o trecere la plata anuala, dar mai ieftina decat cea de acum de la edomenii) va lasati luati de val si faceti afirmatii ilogice (una evidenta cum e cea de mai sus).
    Ultima modificare făcută de Marius Cristian; 31st December 2010 la 13:42.

Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    21st May 2008
    Locaţie
    Bucuresti(pt moment)
    Posturi
    493
    Putere Rep
    36

Implicit

deci tu imi citezi(si ironizezi) un post, iar eu ar trebui sa inteleg ca tu faci referire la un alt post, de ieri.
    si eu sunt ala ilogic.

taxa de mentenanta anuala inseamna, printre altele:
    -mai multi bani la buget
    -servicii de mai buna calitate
    -mai multa transparenta
    -reducerea numarului de domenii cumparate care nu sunt utilizate si ai caror cumparatori pur si simplu au uitat de ele
    -cresterea numarului de domenii cumparate spre utilizare (scade pretul, cresc vanzarile) - persoanele fizice si juridice din Romania vor cumpara mai putine domenii .eu sau .com

pe Ionel de care amintesti tu il va costa intr-adevar mai mult, dar ar fi trebuit sa stie ca roTLD va cere o taxa anuala in viitor. faptul ca a evitat acea taxa atatia ani poate fi privit si ca o economie ;-)
    Ultima modificare făcută de Daniel; 31st December 2010 la 14:19.

Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th January 2007
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Posturi
    1.519
    Putere Rep
    53

Implicit

deci tu imi citezi(si ironizezi) un post, iar eu ar trebui sa inteleg ca tu faci referire la un alt post, de ieri.
    si eu sunt ala ilogic.
    Pai daca uiti de la mana pan' la gura. Spui o prostie, ti se arata ca esti cam putin dus .. de val si apoi la nici 24 de ore revii in discutie inocent cu tot felul de truisme (n.e.: adevaruri stiute de toata lumea).
    Presimt ca discutia poate ajunge rapid in una de genul "ba a ma-tii", asa ca ma retrag.

Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    21st May 2008
    Locaţie
    Bucuresti(pt moment)
    Posturi
    493
    Putere Rep
    36

Implicit

Marius, eu nu te-am jignit in nici un fel, nici direct, nici voalat, cum faci tu.
    deja exagerezi.

daca tie nu-ti convin parerile mele, e dreptul tau sa imi ignori posturile

iSKY este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    4th January 2008
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    1.232
    Putere Rep
    44

Implicit

Voi interveni pentru a-mi spune opinia despre ceea ce discutati aici, astfel ca: Daniel te felicit pentru respectul pe care il ai in orice discutie si pentru profesionalismul cu care incerci sa explici; Marius, nu am pentru ce sa te felicit, ceea ce ai scris pana acum sunt niste aberatii crase.
    Consider ca domeniile .ro nu sunt foarte valoroase, doar cele premium de genul turism.ro, afaceri.ro, jocuri.ro, imobiliare.ro si altele (nu multe) din aceasta clasa. 500.000 de domenii inregistrate arata un numar nu foarte mare raportat la ceea se intampla la nivel comunitar si global. As vrea sa vad mai multe site-uri active si dezvoltate pe (exemplu gen:) jocuri.ro / jocuri.com / jocuri.net / jocuri.org / jocuri.info (de departe cele mai puternice extensii pentru tara noastra), o mai mare competitie pentru a stabili cu adevarat valorile. Pana in momentul asta nu exista asa ceva, decat pe anumite nise, iar keyword-urile nu au fost marginalizate, doar ca ele sunt deosebit de valoroase si destul de scumpe la ora actuala (indiferent de extensia premium pe care o au in coada: .ro/.com/.net/.org/.info).

Un an nou 2011 cat mai bun si multa, multa sanatate!

Andrei
    Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)

Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 16
    Ultimul Post: 23rd November 2010, 18:57
  2. Domeniile .eu inregistrate cu diacritice
    De RoManiac în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 14th December 2009, 00:39
  3. Vand Domenii [Multe Domenii, Multe industrii]
    De IeD3vil în forumul Domenii
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 1st November 2007, 20:45
  4. Vand lista domenii. Sugestii domenii! Urmarite din 2005