Rezultate 1 la 4 din 4

Subiect: cum se transfera un domeniu deja inregistrat?

Empire este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    14th December 2010
    Locaţie
    BM
    Vârstă
    40
    Posturi
    360
    Putere Rep
    26

Implicit cum se transfera un domeniu deja inregistrat?

Vreau sa cumpar un domeniu dintr-o micro-nișă. Posibilitati de spin al numelui ar exista destule, dar l-as prefera dintr-un cuvant daca se poate.

Domeniul e inregistrat, insa nu e folosit. Asa ca i-am trimis un mail proprietarului si a zis ca e posibil sa mi-l vanda, urmeaza sa discutam la telefon mai in detaliu.

Dar inainte sa vorbesc cu el as vrea sa stiu cum anume se face transferul respectiv de pe numele lui pe numele meu, ce costuri prevede, etc. si cam la ce pret se vinde un domeniu .ro dintr-o nisa aparent lipsita de importanta.

alex grivei este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    31st December 2010
    Locaţie
    anywhere
    Vârstă
    40
    Posturi
    2
    Putere Rep
    0

Implicit

Pentru a putea evalua trebuie sa mentionezi nisa. Adica daca e vorba de "inchirieri limuzine" sau "autoturisme de colectie" sau...etc. In rest e simplu, va intelegi la pret, el trimite o cerere la rnc de transfer domeniu, gaseste pe site formularul, tu trimiti o cere de transfer/achizitie, platesti aprox. 200 de lei la rnc si...done deal! Bafta!

Empire este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    14th December 2010
    Locaţie
    BM
    Vârstă
    40
    Posturi
    360
    Putere Rep
    26

Implicit

Ti-as zice nisa daca as stii unde sa incadrez produsul, dar are mai multe aplicatii din nise diferite. Oricum, pretul nu e asa de important, chestia cu formularele ma interesa pe mine.
    Merci.

EHR
    EHR este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    1st November 2010
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    48
    Posturi
    436
    Putere Rep
    35

Exclamation

Ca sa fie clar pentru toti cei care pun o astfel de intrebare, si care nu stiu sau carora le este sila sa se informeze:
    Transferul Dreptului de Folosință al unui Domeniu .ro

Transferul dreptului de folosinta al unui domeniu .ro se face parcurgand urmatoarele etape:

Detinatorul actual confirma transferul dreptului de folosinta al domeniului noului detinator trimitand un document prin posta (originalul) - catre: ICI - Registrul Roman de Domenii .RO (ROTLD), Bd. Averescu 8-10 Sector 1, Bucuresti, 011455 Romania.
    Documentul trebuie sa fie semnat de reprezentantul legal al detinatorului, si sa contina toate datele de contact ale acestuia (adresa, telefon, fax, e-mail, fotocopia actului de identitate a reprezentantului legal, fotocopie certificat de inregistrare pentru persoane juridice), vedeti modelul acordului de transfer;
    Mentionam ca pentru persoanele fizice acordul de transfer trebuie insotit de fotocopia actului de identitate.
    Observatie: va rugam sa tineti cont de faptul ca persoana fizica se identifica neaparat prin CNP (cod numeric personal).

Viitorul detinator va face o cerere de transfer online, completand cu noile date formularul de transfer;

Va fi trimisa o factura proforma prin e-mail in valoare de 51,26$ + TVA (24%), catre noul detinator;

Dupa ce se primeste confirmarea platii acesteia prin fax (+40-21-3161084), transferul se incheie.

Nota: Punctele 2, 3 si 4 sunt similare inregistrarii unui nume de domeniu nou.
    Sursa: Link

+add - procedura este aceeasi indiferent daca domeniul este achizitionat direct de la ICI sau prin parteneri agreeati (ma refer in special la multele cazuri unde domeniul a fost luat de la Myx/Vodafone).

PS: am bolduit 'dreptul de folosinta' pentru a clarifica ideea de a detine un domeniu, unde, in general se considera ca este cumparat si devine proprietate personala. Lucru gresit inteles.

La multi ani !
    I work for money. If you want fidelity, BUY A DOG! Intrebari despre Gazduire web? PM. Promotii gazduire

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 14th December 2009, 00:31
  2. Numai cioaca.ro este inregistrat , restul sunt disponibile
    De romania inedit în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 12th September 2008, 13:12
  3. Am inregistrat domeniu .eu in Romania - imi pare rau ca am facut o
    De emilian_anghel în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 7th December 2007, 14:11
  4. Directoare care transfera PR
    De fedoras în forumul Directoare web straine
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 26th April 2007, 06:07
  5. Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 22nd November 2006, 13:40

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente