@ionutzz23: punem coduri testate, dar nu putem garanta cu nimic ca nu expira (intr-o ora, doua, trei), ori ca tie sau altcuiva ii va functiona.![]()
@ionutzz23: punem coduri testate, dar nu putem garanta cu nimic ca nu expira (intr-o ora, doua, trei), ori ca tie sau altcuiva ii va functiona.![]()
Go Daddy Domain Name Search Tool -> click pentru domeniu .com la Godaddy + free privacy (trebuie sa-l adaugati voi in cos, insa valoarea o sa fie 0) la doar $3.99.
Plata cu cardul.
Ma ocup si cu testare manuala/automata.
PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.
Un cupon pentru domeniu .net la godaddy?
code FB30TLD , 30% off. pentru domenii .com, .net, .org, .co
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Scriu constant pe Traficant.Ro
[ex username dane1505]
Putin off: Voi aveti ceva probleme in a plati cu paypal?
Ma chinui de 2 zile sa inregistrez un domeniu, nu vrea deloc. E domeniu fara promotie.
Vand Advertoriale (pr 5)
La godaddy. Nu merge sa platesc nici cu card, nici cu paypal.
Sa le scriu un cec?Unfortunately, we are unable to process your purchase using this form of payment. Please utilize another form of payment, or contact (480) 505-8855 for further assistance![]()
Vand Advertoriale (pr 5)
Nu e nimic in regula cu Paypal vis-a-vis de mesajul de mai sus. Ai folosit un cupon care a functionat in cos, insa care la checkout verifica daca esti din SUA sau Canada. Pot face checkout doar clientii din aceste tari.
Aceeași problemă o am și eu, încerc să înregistrez un domeniu la goddady și nimic. Am încercat atât cu contul de paypal verificat cât și cu cardul ”visa electron” și se pare că nu pot finaliza procesul. Cel mai probabil este o eroare, un bug de la ei.
░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)