@ offtopic: Frustrare pentru ce? Pentru un amarat de domeniu pe care ai platit o groaza de bani si mai mult ca sigur nu se vor intoarce vreodata nici macar jumatate din ei? Consider ca am facut o afacere foarte buna atunci cand am cumparat respectiva varianta, dar cu "-", asta ca sa nu crezi ca nu iti respect munca! Cred ca aberezi destul de mult ... Nu stiu ce domenii ai avut, ai sau ce ai vandut, vinzi ... Am avut un singur contact in viata asta, si apropo, am primit mai sus 3 + pentru ceea ce am scris de la userii care intra pe acest thread, iar in mesajele de apreciere mi-au spus ca asa se face un appraisal corect, fiind deosebit de util pentru ei parerea expusa de mine. Acum daca tu crezi ca ceea ce faci tu se numeste matematica, inseamna ca nu ai cochetat niciodata cu ea, mai mult de atat, nici cu logica nu are legatura.
Nu mai are rost sa continuam aceasta discutie, e total ireleveanta si e offtopic! Nu voi mai raspunde urmatorului mesaj, pentru ca nu vreau sa stric acest thread deosebit de important pentru comunitatea SeoPedia! Multumesc pentru intelegere!
@ ontopic: Rog o apreciere pentru domeniul comunicare.org

Postat în original de
Broscoi
Daca nu poti face fata unei dezbateri de idei abtine-te de la atacuri la persoana .
iSKy frustrarile tale cauzate de diverse licitatii nu ma intereseaza . Eu am facut o observatie pe care am argumentat-o matematic .
1."trebuie sa faci diferenta clara dintre general si particular"
2."daca ai avea in spate ceva proiecte de care te-ai ocupat in mod deosebit , ai ajunge la aceeasi parere cu mine"
3."ia in calcul toate aceste date ale problemei, le cantareste si da apoi un verdict final asupra pretului corect estimat"
Astea sunt toate cele "bune" si foarte adanci .
Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)