Am inteles, este o informatie foarte utila pentru viitorul dezvoltator al unui proiect pe aceasta nisa!

Citat Postat în original de matei Vezi Post
@mai mult cu sporturile de forta.
Parerea mea e ca ai sanse mari sa vinzi la un pret bun domeniul, sau chiar sa incerci sa vinzi ceva produse de pe el. Totusi, asa cum am mai scris pe aici pe undeva, singurele firme care dau un discount cat de cat sunt cei de la Pro Nutrition si cei de la Calivita/Api(mai ales cand au oferte la produsele Muscletech - nu mai stiu exact daca ei mai sunt acum distribuitori, dar pe vremea cand eram implicat in industria asta, ei erau; sau cel putin, de la ei luam.)
Am reusit sa fac un appraisal profesional pentru un domeniu pe care-l detin in portofoliul personal, as vrea de asemenea sa stiu si o parere a voastra, stimati colegi de forum: este vorba de valea-prahovei.com, locul unde se vor organiza Jocurile Olimpice pentru Tineret din 2013!

Citat: Festivalul Olimpic al Tineretului European va fi organizat în perioada 16 – 23 februarie 2013 şi se va desfăşura în Râşnov, Braşov, Predeal, Buşteni, Azuga şi Sinaia. La Braşov se vor desfăşura probele de hockey pe gheaţă, patinaj artistic şi Short Track (viteză pe pistă scurtă). La Predeal se vor desfăşura probele de Biatlon (500m, 1.000 m, 1.500 m, 2.000m), iar la Buşteni vor avea loc probele de schi fond şi schi alpin.

La Râşnov vor avea loc competiţiile la sărituri cu schiurile pe trambuline K70 şi K90, la Azuga se vor desfăşura probe de schi alpin, iar la Sinaia vor putea fi urmărite competiţiile de snowboard.