Citat Postat în original de Dragos Nicu Vezi Post
In alt thread eturistic.ro este pus la vanzare.
Dragos, eturistic.ro l-am luat pentru un proiect personal, insa fiecare dintre domeniile mele poate fi cumparat daca se face o oferta buna. NU intentionez sa fac asta in mod special.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Citat Postat în original de Cristian Mezei Vezi Post
Eu as plati:
Cristi, incearca sa vezi si potentialul lor, mi se pare putin absurd pretul pentru primele doua domenii, cel putin.

- bakerolls.ro - rondelele prajite sunt un produs extrem de mult comercializat de catre 7days si nu numai. Daca vreodata cei de la 7days s-ar gandi sa faca un concurs pentru acest produs, atunci ar fi un domeniu potrivit, sau pur si simplu pot fi interesati chiar si asa in mod general. Eu unul il vad a avea un foarte mare potential si il estimez la minim 600e.

- mobilaveche.ro - referitor la pretul de domeniu - gandeste-te ca e un domeniu extrem de bun, cu keyworduri importante, pe o nisa ce poate face conversii bune. Gandeste-te daca ai avea o firma in acest domeniu si ai face magazin pe el, ai putea castiga enorm. Ce ai face in acest caz? Nu ai oferi pe acest domeniu cat ar trebui ci ai lua altul? Eu zic ca e cel mai potrivit pentru asta.

- freehugs.ro - la noi cum ziceam chestia asta este la inceput insa se practica. Fiind o activitate organizata pentru inveselirea oamenilor, una frumoasa la care se aduna tot mai multi adepti, in urmatorii ani garantez ca va lua amploare. Se poate face un portal pe acest domeniu. estimez domeniul la peste 200e in momentul actual insa nu sunt dispus sa il dau pentru ca stiu ca va avea o crestere mare

- bravo-girl.ro - in mod normal nu ai cum sa iei trademark pe cuvinte de dex si nici nu cred ca s-a facu asta. Cei de la ringier sunt cei mai neseriosi oameni cu care am putut discuta de cand sunt in online. In ultimul an i-am contactat telefonic si mi-au confirmat ca nu au nimic impotriva sa dezvolt un blog feminin pe acest domeniu, ca ei oricum au bravonet.ro ci nu bravogirl, iar siteul lor este dedicat fanilor, asa ca pot face site cu articole. Le-am spus ca am nevoie de o confirmare scrisa si au zis sa le trimit un email si mi-o vor atasa la raspuns. Am trimis, am aste[tat, am retrimis, am asteptat si ... nimic. Cand am sunat nu au mai raspuns, timp de 2 saptamani. Am dat mail din nou, saptamana trecuta, de aceasta data catre director si lafel, nu s-a raspuns. Tind sa cred ca atata timp cat ei nu au interesul sa raspunda la un telefon sau un email, nu este cazul sa imi fac probleme cu altceva. estimez domeniul la 200e

Nu vreau sa crezi ca ma pricep prea bine, incerc insa sa iti explic putin referitor la potentialul lor. Iti multumesc frumos pentru evaluare.