Eu nu inteleg un singur lucru: la rotld nu sunt cumva cele mai scumpe tarife pentru domeniu .ro? Daca inregistrezi domeniul la firma de hosting are ceva?
de obicei pretul mai mic al domeniului la o firma de hosting e valabil cand achizitionezi si un pachet de gazuire pe o anume perioada (prin urmare avantajul nu prea e);
nu stiu daca financiar e mai ieftin per total prin intermediar sau nu, insa am incercat acum cativa ani sa cumpar un domeniu in felul asta si dupa ce am citit contractul (asta era o alta problema.. ca unii nici nu lucrau cu asa ceva) si am vazut ca in caz de ceva pot ramane fara el am decis sa merg direct la sursa;
mentionez ca asta se intampla cu cel putin 3-4 ani in urma si ca nu generalizez cand vb de intermediari;
Sincer nu stiam ca se pot intampla siastfel de lucruri mai putin placute: eu am inregistrat un domeniu acum 3 ani de la o firma de hosting: sa cred ca este ceva in neregula si as puta avea probleme? (in whois apar numele si datele mele de identificare)
Pe de alta parte:
-pret domeniu .ro la rotld: 51,26 dolari
-pret domeniu.ro la firma hosting: 26 euro
Am luat exemple aleatoriu, fara sa dau nume firma hosting.
Se pare ca exista totusi o diferenta de pret.
PS Daca inregistrez domeniu .ro de la o firma acreditata rotld, partener rotld, pot avea probleme in viitor cu respectivul domeniu?
De foarte multe ori bizonii se tapesc cu matematica primara lipsa. La romarg de exemplu, .ro e 36 .99€ + TVA = 44.02 Euro = 65.06 USD, mai mare decat cei 61$ de la RNC.
vreau si eu un link (eventual pm cu el) catre oferta de 26E
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)