inca o zi a trecut si nu am primit factura proforma pe e-mail..Asa de greu se misca la noi?
Pana acuma inregistram 5 domenii .com in strainatate![]()
Am probleme???
-pe whois-ul domeniului meu apare asa:
-prima pozitie sunt eu trecut
-a doua pozitie tot eu
-asa, si acum la a treia pozitie apare firma de hosting la care am domeniul (el a facut cerea de trecere pe hostingul lui, catre rotld, si eu am confirmat-o).
Intrebare: sunt eu adminul? Ca nu mi-am dat inca seama daca eu as fi. In principiu, eu ar trebui sa fiu. Oricum, domeniile pe .ro nu sunt inregistrate de la inceput pe numele tau, cu admin cu tot?
Scuze pt intrebare, dar efectiv nu stiu.
La mine nu a durat niciodata mai mult de o zi lucratoare. Ia verifica-ti directorul de SPAM de la mail ca e un email automat si e usor interpretat ca spam de filtre. Sigur ai bagat adresa buna de email la inregistrare?
Prima pozitie e ownerul, cel care poate modifica datele domeniului (inclusiv DNS) sau il poate transfera, a doua pozitie e admin - tehnic, cel care poate schimba DNS-urile (tu sau uneori firma de gazduire pentru n00bs), urmeaza billing si zone care nu prea mai au importanta neputand modifica deloc domeniul. Ownerul poate schimba inclusiv Tehnicul daca e cazul. Pozitiile pot sa varieze dar la owner apare si:
admin-contact: AB123-ROTLD
technical-contact: CD234-ROTLD
zone-contact: EF345-ROTLD
billing-contact: GH456-ROTLD
pentru a specifica clar ce e fiecare persoana de mai jos.
Ultima modificare făcută de Obelix; 30th January 2008 la 18:02.
Am inregistrat un domeniu de mai bine de trei zile prin rotld, nu am primit nici o confirmare pe email am verificat si in spam folder, de ce merge asa greu si nici macar nu au posibilitatea platii cu card online. Sunt serioase persoanele de la rotld in sensul sa-ti si ofere domeniul in cazul cand ai completat corect ?
Acum cand verific din nou domeniul apare ca solicitat.
Pana la urma s-a rezolvat problema la mine cu un e-mail catre ei cerandu-le explicatii.Se pare ca informatiile trimise de mine nu erau valide, la CNP uitasem o cifra.Am retrimis din nou si totul s-a rezolvat in 2 zile.
Partea naspa la rotld.ro e ca nu iti dau e-mail inapoi privind refuzul acceptarii inregistrarii domeniului.
Incearca sa retrimiti din nou cererea , de aceasta data fiind foarte atent la informatiile personale pe care le adaugi.
Just me!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)