Rezultate 1 la 3 din 3

Subiect: Ajutor inregistrare domeniu .it

ConstantinLG este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    2nd April 2009
    Locaţie
    Sibiu
    Posturi
    364
    Putere Rep
    29

Implicit Ajutor inregistrare domeniu .it

Salut.Am inregistrat un domeniu .it la netim.eu ,iar dupa ce am efectuat plata , ei imi spun ca trebuie sa trimit un fax/recomandata la o adresa data.Am acest lucru de completat http://www.netim.eu/docs/EN_LAR_pf.pdf .Intrebarea mea este urmatoarea: imi printez documentul,il completez cu datele mele si apoi ce fac? Trebuie exclusiv trimis prin fax? Nu-mi prea sta la indemana fax-ul,insa ma intreb daca nu pot trimite o copie scanata a documentului completat de mine prin e-mail, si daca este posibil ,la ce adresa de e-mail si ce subject/etc.Apreciez ajutorul celor care au mai trecut prin asta si imi pot da informatii precise .Numai bine tuturor.

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    92
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    3.420
    Putere Rep
    92

Implicit

Citat Postat în original de domnualin Vezi Post
    Salut.Am inregistrat un domeniu .it la netim.eu ,iar dupa ce am efectuat plata , ei imi spun ca trebuie sa trimit un fax/recomandata la o adresa data.Am acest lucru de completat http://www.netim.eu/docs/EN_LAR_pf.pdf .Intrebarea mea este urmatoarea: imi printez documentul,il completez cu datele mele si apoi ce fac? Trebuie exclusiv trimis prin fax? Nu-mi prea sta la indemana fax-ul,insa ma intreb daca nu pot trimite o copie scanata a documentului completat de mine prin e-mail, si daca este posibil ,la ce adresa de e-mail si ce subject/etc.Apreciez ajutorul celor care au mai trecut prin asta si imi pot da informatii precise .Numai bine tuturor.
    Cere-le adresa de mail si trimite-le scanarea. Nu vad care ar fi problema daca nu o primesc pe fax si o primesc pe mail.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

ConstantinLG este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    2nd April 2009
    Locaţie
    Sibiu
    Posturi
    364
    Putere Rep
    29

Implicit

da.sa rezolvat prin e-mail. mersi mult

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. ajutor alegere domeniu .ro
    De Shumy în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 26th May 2009, 23:18
  2. Inregistrare domeniu Persoana juridica
    De w!ll în forumul Domenii
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 25th January 2009, 22:11
  3. inregistrare domeniu .ro la rotld.ro
    De Lucian00 în forumul Domenii web
    Răspunsuri: 27
    Ultimul Post: 4th May 2008, 21:49
  4. ajutor-domeniu
    De Adrian Poputoaia în forumul Domenii
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 2nd March 2008, 08:29
  5. Ajutor la alegere nume domeniu
    De Marius Mailat în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 13th August 2006, 11:34

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •