Eu nu am primit niciodata factura la posta. A fost trimisa doar pe mail. Am facut print m-am dus am platit si pe urma am trimis fax cu hartia care confirma plata. Abia dupa asta primeam ceva gen factura-chitanta.
Eu nu am primit niciodata factura la posta. A fost trimisa doar pe mail. Am facut print m-am dus am platit si pe urma am trimis fax cu hartia care confirma plata. Abia dupa asta primeam ceva gen factura-chitanta.
daca nu ma insel intrebarea era despre factura proforma (un fel de instiintare de plata fara valoare fiscala - scopul e organizatoric pt a sti rotld cine a platit si pentru ce);
proforma vine pe mail in 2 zile, factura fiscala se emite dupa ce au confirmarea platii (se trimite prin posta deoarece pana acum ceva vreme era obligatorie prezenta stampilei in clar, plus numar si serie unice la nivel national - acum se pot trimite si prin email in anumite conditii, insa cei de la rotld prefera sa le trimita prin posta)
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)