S-a creat un static mirror pe dmoztools.net care insa are autoritate zero acum
S-a creat un static mirror pe dmoztools.net care insa are autoritate zero acum
Am un magazin de licente Microsoft, un director web si multa pasiune
"Oficial" forumul editorilor Dmoz s-a mutat pe https://www.resource-zone.com/forum/
Duca-se unde a dus mutu iapa! Am pierdut noi mai multe decat niste link-uri din DMOZ.
Se pare ca editorii sunt foarte interesati sa continue, probabil sunt dependenti (financiar?) de acest voluntariat.
Nu pentru mult timp. Poate fi ceva de genul "A murit regele. Traiasca regele!". Vor primi probabil mii si mii de backlink-uri in urmatoarele cateve saptamani.
Dupa ce s-a declarat dmoz inchis s-a creat un mirror static pe DMOZ - The Directory of the Web
Interesant ca acest mirror incepe sa aiba autoritate astfel site-urile inscrise in Dmoz beneficiaza in continuare de un backlink.
Atasat un exemplu cu un site inscris intr-o categorie.
backlink.jpg
dmoz-odp.org are vreo legatura cu vechiul dmoz. Sunt curios daca pe forumul seopedia exista vreun editor dmoz sa ne spuna o parere oficiala despre cum s-a pierdut traditia dmoz.
Adevărul este că acum câțiva ani am încercat să fiu acceptat în acest director, dar nu l-am primit niciodată, așa că pentru mine a murit cu mult timp în urmă.
Din cate stiu eu, fostii administratori DMOZ au creat curlie.org
La un moment dat am fost acceptat ca editor pe o categorie, dar din cauza unor probleme nu am reușit să mă ocup, oricum erau procedurile destul de complexe, am urmat mai multe training-uri, apoi puteai accesa link-urile ce au fost adaugate, și trebuia să faci nu știu ce verificări. Nu cred că am apucat să aprob vreun link.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)