Eu am incercat acum 1 an sa adaug un link pe pagina România: Afaceri şi economie: Tranzacţii imobiliare: Anunţuri. Dar nu am primit niciun raspuns si nici nu apare aprobat. Mai lucreaza cineva la sectiunea in romana?
Eu am incercat acum 1 an sa adaug un link pe pagina România: Afaceri şi economie: Tranzacţii imobiliare: Anunţuri. Dar nu am primit niciun raspuns si nici nu apare aprobat. Mai lucreaza cineva la sectiunea in romana?
Stiu ca exista cineva de la noi de pe forum care activeaza pe dmoz, insa nu mai stiu usernameul respectivului. Sorry, stiu ca nu rezolva cu nimic, nestiind usernameul colegului.
Totusi, cu sau fara dmoz, siteurile merg inainte. Si chiar foarte bine. Un site nu depinde vital de inscrierea in dmoz. Nu sunt singurul, mai sunt si altii, care nu avem siteurile inscrise in dmoz si merg foarte bine in Mr Google. Nu poti inscrie in dmoz? Nicio problema. Are balta peste. Se gasesc destule siteuri pe unde sa plasezi linkuri.
"Modul in care gandesti atunci cand pierzi, determina cat mai ai de asteptat pana vei castiga" David Schwartz
Am incercat sa adaug si eu diferite site-uri in DMOZ si nu mi-a fost aprobat niciunul, asa ca banuiam ca nu mai e niciun editor pentru Ro... dar am cautat acum si am gasit pe cineva pe un forum care spunea ca tocmai a devenit editor prin aprilie 2015 ... destul de recent asa ca ma gandesc ca ar trebui sa mai fie. Daca mi se permite, pot da si link-ul
Am reușit eu cu blogul personal, dar mi-a luat câțiva ani. Încercam tot la câteva luni, făcând descrierea cât mai exactă posibil. Nu pot să îți spun însă de ce nu am fost acceptat, iar apoi de ce am fost.
Scriu pe BogdanAnghelina.ro.
Am adaugat eu, dar pe o nisa extrem de necautata si f putin profitabila.
Cum?
Nu aveau editor la categoria respectiva pe ro, si am aplicat; in 2 zile am fost aprobat asa ca mi-am adugat situ.
Nu prea a ajutat sau cel putin nu am vazut diferenta pentru ca deja dominam pozitiile - este ceva foarte putin cautat in ro.
Chestia e ca daca nu faci login la ei o perioada, iti expira dreptul de editor.
Am adaugat cateva site-uri acum cativa ani si abia acum vad ca unul din ele a fost aprobat. DMOZ nu stiu daca ajuta la fel de mult ca acum... sa zicem 10 ani si consider ca sunt multe alte metode eficiente de ridicare a unui site pe o nisa.
Premature optimization is the root of all evil a spus-o Donald Knuth, un programator veteran.
Se aplica si in SEO dupa parerea mea, asa ca treci peste, nu-i acorda prea mare atentie.
Eu tot nu pot sa inteleg desi in 2016 tot se mai leaga lumea de backlink in DMOZ...
Exista metode mult mai eficiente de a creste ranking-ul decat sa te tot chinui cu DMOZ.
Probabil e un fel de trofeu
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
...o gramada de pierdere de timp.
Userul Krumel era editor.
Am reusit si eu acum multi ani sa adaug 2 site-uri. Cred ca singurul avantaj e ca am vandut link-uri. Cumparatorii cautau prin dmoz siteuri.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)