Un baiat... ma amenintat ca imi va cobora siteu la cuvantul cheie "manele noi" in Google.ro , siteul meu fiind www manelele-noi com. Eram pe locul 3 cand ma amenintat, si in 2 saptamanai eram pe pagina 3.... Ce a facut ? Spunetimi va rog.....
Un baiat... ma amenintat ca imi va cobora siteu la cuvantul cheie "manele noi" in Google.ro , siteul meu fiind www manelele-noi com. Eram pe locul 3 cand ma amenintat, si in 2 saptamanai eram pe pagina 3.... Ce a facut ? Spunetimi va rog.....
esti sigur ca nu e o coincidenta?
siteurile mai urca si coboara; google da un pic de credit siteurilor care ies din sandbox, apoi le "ia" creditul si ele coboara.
insa daca sunt de calitate, vor urca inapoi.
E o caderea prea mare !
Nici eu nu cred ca este efectul amenintarii !
Siteurile mai urca sau coboara , asta depinde si de concurenta !
O fi vazut ca contine de manele... glumesc, am mai vazut aceasi problema si la un prieten care avea un portal (nu de manele) care tot asa era pe prima pagina si dupa aia era pe la sfarsitul celei de-a doua, dar intr-o saptamana jumate a revenit din nou pe prima pagina cu un loc mai jos.Raman la parerea ca e mana celor de la google.
Din moment ce ai download de manele, nu cred ca i-a fost asa de greu sa te dea jos cu niste raportari.
Retete de prajituri pentru toate gusturile -> Retete prajituri
Sau a pus linkuri pe cateva site-uri de pr0n si apoi a raportat la google. E simplu dar cred ca ar fi trebuit sa iasa de tot din rezultate.
Ca sa nu mai zic ca toate siteurile astea de manele sunt promovate prin metode neconventionale, bannere cu pr0n care duc spre manele, pop-uri cu "votati in top x" care sunt pe toate pagina, spyware si tot felul de tampenii prin care se folosesc iframe-uri cu forex, trading si alte cretinatati ca sa obtina bani din Adsense.
Ultima modificare făcută de Popescu Marian; 28th June 2008 la 12:20.
Sunt sigur ca nu e o coincidenta.... Ma amenintat si in cateva zile deja eram pe a doua pagina... mai cateva zile si eram a treia pagina... Oricum in afar de download ma ne le...nam nimica ilegal pe site cu troyane...cu voturi sau po r no . Dar sa stiti ca atunci cand am coborat aveam link exchange si banner exchange cu siteuri por*o... poate a fost de aia... Acum am vorbit cu baiatu si a zis ca mia facut ceva chestii ca sa ma coboare si ca daca ii pun linkurile siteului lui in al meu ma va urca din nou...Deci nu stiu cum ma va putea urca Lam intrebat cum ma coborat si a zis ca nici pe 1000$ nu miar zice... in fine...
Ultima modificare făcută de Toto; 28th June 2008 la 23:22.
Eu cred ca face misto de tine . O data coborat nu mai poate sa te urce tot el, ci o cauza naturala.
Retete de prajituri pentru toate gusturile -> Retete prajituri
Se cheama Google Bowling si e ceva de genu...
Isi alege o pagina care nu are backlinkuri si e pr0/gen contact etc... si pune ;linkuri catre el de pe mai multe situri.
Astfel acea pagina intra in sandbox, cat si toate paginile de pe site care trimit catre pagina "victima".
Presupun ca ai pr3 pe index acel site de manele...fiindca este o scadere specifica paginilor cu pr3.
Alta explicatie mai buna nu cred ca exista.
Tot ce iti ramane este sa scoti linkurile de la paginile interne de pe prima pagina catre cele neimportante saus a pui nofollow(asta in cazul in care nu ai link exchange cu un site in sandbox.)
poate ai vreun prieten la link exchange... si ai ajuns in sandbox
deasemenea e posibil sa o fi facut cu mana ta
cea mai buna explicatie e cea a lui deadworldisee
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)