19th September 2017, 13:15
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
NickNam3s
Stati putin , daca vorbim despre paginile de facebook despre stiri/fakenews/poze funny/bancuri grotesti, da acelea au scazut ( din partea mea sa dispara de tot ) Dar daca ne referim la paginile de calitate ale magazinelor sau paginile ce au real continut unic + interactiuni pot sas spun ca nu nu simt nici o diferenta nici pentru paginile de facebook si nici pentru grupurile de facebook.
Nu urmaresc pe facebook fake news, poze funny sau bancuri. Am dat like unor pagini care posteaza continut relevant pentru mine. Chiar si paginile de poze funny, bancuri si etc sunt relevante pentru alti oameni care gusta/consuma acel tip de continut. Relevanta e in functie de public, nu ce considera fiecare ca este relevant. Postarile de tip fake news sunt de acord sa nu mai apara deloc.
Atat timp cat am un numar limitat de pagini carora le-am dat like, interactionez cu postarile si dintr-o data nu-mi mai apar postarile mi se pare ca Facebook se indreapta spre: platesti si primesti vizibilitate.
Postarile paginilor carora le-am dat like si am interactionat cu ele nu mi se mai afiseaza de 3 - 4 saptamani. Pe newsfeed imi apare acum doar ce posteaza prietenii si posturi sponsorizate.