Imi plac recenziile profesionale ale produselor IT.
Cam la asta ma gandeam si eu legat de posibile avantaje ale cuiva care beneficiaza de un asemenea "serviciu": impresionarea vizitatorilor si fanilor "curati" de popularitatea acelei pagini. Mai ales pentru persoane publice: artisti, politicieni etc.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
De multe ori cei care iau aceasta decizie (patronul sau persoana din firma care se ocupa) hotarasc pe baza "ieftinelii". 200E / 2000 LIKE-uri prin FacebookAds nu da prea bine la regula de 3 simpla fata de 10E / 1000 prin metodele pe care le stim mai toti.
De obicei e o cardasie intre webmaster si furnizorul de "servicii" de acest tip, primul din ei neinformandu-l (sau neavand curajul de a-l informa corect) pe patronul sau angajatul firmei ce se ocupa de promovare de lipsa de eficienta. Ba chiar se poate atrage o depuncatare a paginii respective.
Singurul scop e "sa-i ia fata" cu "rezultatele" lui.
Ultima modificare făcută de Marius Cristian; 19th February 2013 la 16:10.
Nu mai CAUT content writer
Pentru multe firme din pacate este important sa iasa la numar nu si calitatea lor sau provenienta![]()
VAND ARTICOLE PE RETEA DE BLOGURI si ofer SERVICII DE SEO COPYWRITING pentru campaniile tale
Dragos, asta stim cu totii dar nu cred ca atunci cand dai niste bani buni pe 1 milion de likeuri te astepti la doar cateva vanzari. Alea 5 vanzari poti sa le faci si cu ajutorul likeurilor de la 10-15 prieteni, nu e nevoie sa cumperi 1 milion de likeuri si sa dai o carca de bani pe ele.
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)