Pentru multe firme din pacate este important sa iasa la numar nu si calitatea lor sau provenienta :)
Versiune printabilă
Pentru multe firme din pacate este important sa iasa la numar nu si calitatea lor sau provenienta :)
Cam la asta ma gandeam si eu legat de posibile avantaje ale cuiva care beneficiaza de un asemenea "serviciu": impresionarea vizitatorilor si fanilor "curati" de popularitatea acelei pagini. Mai ales pentru persoane publice: artisti, politicieni etc.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
De multe ori cei care iau aceasta decizie (patronul sau persoana din firma care se ocupa) hotarasc pe baza "ieftinelii". 200E / 2000 LIKE-uri prin FacebookAds nu da prea bine la regula de 3 simpla fata de 10E / 1000 prin metodele pe care le stim mai toti.
De obicei e o cardasie intre webmaster si furnizorul de "servicii" de acest tip, primul din ei neinformandu-l (sau neavand curajul de a-l informa corect) pe patronul sau angajatul firmei ce se ocupa de promovare de lipsa de eficienta. Ba chiar se poate atrage o depuncatare a paginii respective.
Singurul scop e "sa-i ia fata" cu "rezultatele" lui.
Dragos, asta stim cu totii dar nu cred ca atunci cand dai niste bani buni pe 1 milion de likeuri te astepti la doar cateva vanzari. Alea 5 vanzari poti sa le faci si cu ajutorul likeurilor de la 10-15 prieteni, nu e nevoie sa cumperi 1 milion de likeuri si sa dai o carca de bani pe ele.